9ia9swxi4vd593w6hpud57ql5mdrrr186044836088771

Legg til din overskrift her

En introduksjon!
Anneli B. Olsen

Anneli B. Olsen

I dag jobber jeg som “Head of Digital Marketing” i et IT selskap og jobber med kurs og foredrag fra eget selskap. 


Tidligere jobber som har påvirket yrkeskarrieren og valgene som tas i dag, er som leder av et NAV kontor og leder av Jobzone på Sørlandet. Begge stillingene gav verdifull kunnskap både om meg selv og om hvordan arbeidslivet fungerer, på godt og vondt. Jeg har lykkes med mye, men også opplevd motgang og stress, noe som har ført til et intenst ønske om å støtte andre. 

Anneli Brannfjell

My mission in life is not merely to survive, but to thrive; with passion, compassion,courage and style.

Mitt navn er Anneli og jeg har jobbet som leder, rekrutterer og karriereveileder gjennom mange år. i 2014 publiserte jeg en bok om motivasjon og jobbsøking på Hegnar forlag og har siden da skrevet en rekke artikler og E-bøker om karriereutvikling.

 

Som formell bakgrunn har jeg en master i planlegging og kulturforståelse og videreutdanning i karriereveiledning, endringsledelse og digital markedsføring. Har også tatt en rekke kurs i motivasjon, NLP, Gestalt  m.m. 

Hvis du vil lese mer om min bakgrunn kan du trykke her: LinkedIn

 

Det som driver meg fremover, er å hjelpe andre til å finne en større mening i jobb og karriere.  Jeg vil også gi noe tilbake etter selv å ha jobbet med veldig mange spennende prosjekter og oppgaver gjennom en interessant karriere.

 

Mine kjennetegn er at jeg er en kreativ person som elsker å lære nye ting og sette kunnskapen inn i ny kontekst.  “Fantasy”, design, bilder, farger og vakker natur  ligger hjertet nært, noe mine leksjoner og foredrag er preget av.  

 

Jeg er også veldig glad i å skrive og noen ganger tror jeg sannelig at fingrene tenker selv. I hvert fall forsvinner tid og sted når jeg skriver i vei og det skjer rett som det er at jeg blir overasket selv over hva jeg har skrevet. edIn

Visjon

Visjon

Visjon

Sammen står vi sterkere! Vi kan gjøre mye alene, men lykkes bedre sammen. 

En kursplattform med egne og andres kurs innen karriere og livsutvikling. 

En dør inn for visøkerne der de kan finne det de trenger for utvikling og vekst. 

Verdier

Verdier

Verdier

Individuell frihet, rettferdighet og medfølelse. Frihet til å skape, erfare verden og mulighetene. Rettferdighet, for alle mennesker er like mye verdt og fortjener respekt. Medfølelse og forståelse for at vi er ulike og bærer på våre unike erfaringer.  

formål

Formål

Formål

Jeg vil hjelpe andre til å få større mening i liv og karriere der jeg selv får brukt mine kunnskaper og kommunikasjonsevner fullt ut. Det betyr mye å gi og dele kunnskap, og hvis jeg kan bidra til en verden der vi løfter hverandre opp, har jeg lykkes. 

Anneli Brannfjell

Du er aldri for gammel for drømmer - eller nye mål!

Livet blir slik du legger opp til at det skal bli. Du former det hver eneste dag, med dine vaner, tanker og handlinger. Har du kjent på rastløshet eller følelsen av at dagene springer fra deg og du blir stående der som en tilskuer? Det spiller ingen rolle om du jobber som en gal, for egentlig spinner du bare rundt og rundt som i et hamsterhjul og lever ikke det livet som du innerst inne drømmer om. 

 

Selvutvikling handler gjerne om å bryte gamle mønstre og erstatte dem med nye som samsvarer bedre med den du er. Du har sikkert hørt det mange ganger før, å leve mer i tråd med dine verdier, evner og talenter. Når du mister fokuset på hva som er det beste for deg, skrumper din individualitet og sjel, om du vil, litt inn og du mister deg selv.

 

Derfor er det så viktig å ta kurs, lese bøker og stadig minne deg selv på at du kan hvis du vil. Du kan få til utrolig mye, hvis du bare vil det nok. Og nye drømmer selv om du er passert middagshøyden i livet, gir energi. Spesielt hvis du tar grep og forsøker å realisere dem. 

 

Min nye drøm er å reise rundt i Australia som reiseblogger noen måneder Joda, det er sant. Jeg vil neppe tjene meg rik på cash eller status eller få glitrende anerkjennelser, men jeg vil øke livskvaliteten og klare å fylle opp tanken for nye opplevelser. Drømmen som er blitt til et mål, gir allerede energi. Og når jeg kjøpte meg nye gullsandaler i sommer, så jeg meg selv i Australia med skoene på og det fikk smilet frem. 

 

Følg meg gjerne, så ser vi om min drøm blir realisert. 

Design din drømmebedrift!

Design din drømmebedrift, er et karriereverktøy som jeg utviklet da jeg jobbet i NAV. Det begynte ganske enkelt med at jeg ba “mine” veisøkere tegne drømmejobben på hvite ark med fargestifter og mye fantasi. Og ut fra tegningen snakket vi om mening, formål, kontekst og arbeidsglede. Etter hvert ble verktøyet veldig anvendelig og populært, selv på godt voksne direktører som hadde gått på en smell. Et av de første E-bøkene og kursene jeg laget fikk navnet; “Design din drømmebedrift og er også en del av kurset Motivasjon og Livssuksess i dag. 

Motivasjon og Livssuksess!

Motivasjon og Livssuksess er et nettkurs som handler om hvordan du kan få det livet og den karrieren du ønsker deg. Jeg lanserer kurset to ganger hvert år og er stolt av innholdet. Kursdeltakerne blir tatt med på en reise som både overrasker og gir dem mer enn det de i utgangspunktet regnet med. Læringsvideoene handler om alt fra loven om tiltrekning, lyd og fargeenergier, manifestering, omprogrammering av hjernen og hvordan hver enkelt kan designe både livet og karrieren, med utgangspunktet i drømmer, fantasi og konkret målsetting av livsområdene. 

Den Ultimate Coachingpakken!

Den første Coachingpakken som er publisert for salg, gir en innføring i flere grunnleggende temaer, som selve coachingmetodikken, manifestering, meditasjon, NLP teknikker, omprogrammering av hjernen og noen utplukkede coachingverktøy. Som ekstra bonus har jeg lagt ved 700 design med sitat som kan brukes på sosiale medier. Jeg går i dybden på temaene, uten at teksten nødvendigvis blir for detaljerte. Målet med coachingpakken er at alle de som gjerne vil kjenne til fundamentet for endring, skal få en flott start.

Det kommer en coachingpakke 2 og 3 også etter hvert som også inkluderer enkelte videoer og andre spennende overraskelser. Ut på høsten en gang, vil alle e-bøkene komme på engelsk også – og sannsynligvis i bokform til neste år. 

Mitt mål med å lage disse coachingpakkene er å dele kunnskap. Som du sikkert allerede har lest, er formålet mitt å dele kunnskap – og gjerne mye av den samme kunnskapen som gis hvis du velger andre dyre og omfattende kurs i NLP eller Coaching. Jeg tenker at du kanskje vil bli motivert til å utdanne deg som coach etter hvert eller at du ganske enkelt får glede og drivkraft til å ta grep i ditt eget liv og karriere, ved å lese mine e-bøker. 

Her kan du lese mer om den ultimate coachingpakken!

E-Bøker_coaching