9ia9swxi4vd593w6hpud57ql5mdrrr186044836088771

Betingelser

Det er gratis å legge kursene dine på kursplattformen. Ingen månedskostnad. Når kursene dine selges fra kursplattformen, vil Ayla Nordic motta 15% som vert.

Du vil få et eget dashbord som kursinstruktør, der du kan følge med på inntektene som genereres fra dine kurs. Når de overstiger 500 kr. kan du klikke på å få utbetalt summen.

Kursplattformen og Ayla Nordics kurs vil markedsføres jevnlig og derav dine kurs også.

Når du laster opp et kurs på ditt eget dashbord på kursplattformen, godkjennes det før det legges ut offentlig. Ayla Nordic kan også hjelpe deg til å legge kursene dine på plattformen. Det anbefales å bruke Vimeo og Youtube som din egen private lagring av kurs og deretter dele link/laste kurset opp derfra. Dette kan vi forklare deg, hvis du er usikker.

Aktuelle kurs

Vi er interessert i kurs innen temaer som karriere – og livsutvikling, markedsføring, kommunikasjon, videoredigering, foto og film samt kurs i bruk av de kjente plattformene som Canva, Adobe, Facebook, Instagram, TikTok, Linkedin eller annet. Alt som kan bidra til læring og utvikling og større livskvalitet for veisøkere og alle oss som jobber med nettkurs. Du kan ha et fullverdig og stort kurs eller kortere enkeltstående læringsvideoer. Dette bestemmer du selv.

Vi publiserer gjerne også dine blogginnlegg.

Når det gjelder aldersgrupper/målgrupper for kursene, har vi pr. i dag valgt en voksen aldersgruppe fra 20 +. Vi er interessert i kurs både fra de unge voksne og seniorer. Kvinner og menn.

Prissetting

Du bestemmer selv hva du ønsker å selge kurset ditt for. Dersom du er usikker på pris, kan vi diskutere dette i fellesskap.

Hensikten bak kursplattformen

Litt av hensikten bak kursplattformen er å lage et kreativt og lærerikt fellesskap, mellom veisøkere og kursinstruktører der alle har anledning å komme med innspill. Sammen skal vi bidra til å utvikle fellesskapet og kursplattformen videre. Det er ensomt å sitte alene med grubling, læring og kursproduksjon og et fellesskap kan gi “det lille ekstra” vi trenger alle sammen for å lykkes.

Veiledning

Og er du usikker, kan du ta kontakt med meg på e-post: anneli@aylanordic.no. Jeg jobber som “Head of Digital Marketing! i en bedrift i Arendal, men vil svare i løpet av ettermiddag/kveld.

Jeg håper du tar kontakt:) Gleder meg til å bli litt kjent med deg.

Anneli Brannfjell