9ia9swxi4vd593w6hpud57ql5mdrrr186044836088771

Hva er egentlig coaching? 

Coaching og NLP handler om å mate hjernen med nye tanker, innføre nye vaner og skape et bedre liv for deg selv.

Du lærer hvordan du kan omprogrammere din egen hjerne, slik at gamle innøvde mønstre ikke skal klusse til for deg i fortsettelsen. Når du blir en mester i coaching, enten det er når du hjelper andre eller deg selv, blir det enklere å nå målene som settes og selvfølgelig skape faktiske endringer. For å lykkes, er det noen teknikker du må kjenne til. 

 

Coaching handler om så mye mer enn kun en samtale med en person som har det vanskelig eller å lage en handlingsplan for deg selv. Det er så mye mer grunnleggende enn det. 

 

For at du skal gjøre det i praksis, har jeg laget en coaching pakke til deg.

Inkludert i pakken er seks e-bøker, en arbeidsbok – og 700 design med kjente og motiverende sitater som du kan bruke til sosiale medier.

Pakken har kraft og teknikkene du lærer er litt magiske fordi de fører til faktiske endringer.

lÆR DEG COACHING

Coacher over hele verden bruker teknikkene og frem til nå har du måtte betale tusenvis av kroner for å å bruke teknikkene på deg selv eller andre.

Dette vil jeg forandre. Jeg tror på deling av kunnskap og mitt formål er at så mange som mulig, kan forbedre sine liv.

Mitt navn er anneli og jeg er veldig inspirert av Tony robbins og Oprah Winfrey. Jeg har brukt flere år på å lære meg teknikkene og alle hemmelighetene og det begeistrer meg veldig å dele de med deg.

Alle tekstene i coachingpakken er på norsk – og sitatene på designene er på engelsk.

Ta en titt på hva du får.

Kun 499 akkurat NÅ!

Hvordan få hjernen på lag

Dine egne tanker har skapt og fortsetter å skape din verden. Hver gang du tenker, produserer hjernen din kjemiske stoffer som fungerer som signaler. Disse stoffene kan endre humøret ditt automatisk og etter hvert livet ditt.

Tankene og følelsene dine mater hverandre. Så snart du begynner å føle hvordan du tenker, begynner du å tenke hvordan du føler deg.

 

Derfor blir du i dårlig humør hvis du har negative og ulykkelige tanker. Med andre ord, hvis du har en trist tanke og begynner å føle deg trist, kan du ende opp med å falle inn i en veldig negativ tilstand.

Hver gang du snakker deg selv ned eller kritiserer deg selv, påvirker det også hjernen din negativt.

 

Tåpelige ord og negativt selvsnakk, omformes til sannheter, selv om de over hode ikke er sanne.

Etter hvert blir du det du tenker. Rett og slett fordi du skaper din egen virkelighet.

 

Forteller du deg selv hver eneste dag at du er stygg og udugelig, vel – da endrer du gradvis din personlighet og etter hvert vil du oppføre deg som både stygg og udugelig.

Tankene og følelsene dine!

Hva skjer når det du tenker og føler faktisk fører til at hjernen produserer kjemiske stoffer som strømmer ut i kroppen?

Det sier seg selv. Er tankene og følelsene dine positive og konstruktive og vil deg vel, da får du også et bedre liv.

Er de derimot negative, blir livet ditt preget av det.

Det som er skremmende er at kroppen din blir vant til visse nivåer av kjemikalier som strømmer gjennom blodomløpet.

Enhver endring i kroppens normale og komfortable kjemiske sammensetning vil føre til følelser av ubehag.

Kroppen vil da gjøre alt den kan, bevisst eller ubevisst, for å gjenopprette den kjemiske balansen den er blitt vant til. Basert på repeterende følelser!

Så hvis tankene og følelsene er negative, fylt av kritisk selvsnakk, tristhet og motløshet – Da er dette tilstanden som kroppen kjemper for å vedlikeholde.

Du kan forme din egen hjerne!

Den koordinerer et komplekst nett av handlinger inkludert motorisk funksjon, audiovisuell prosessering og språklig verbal kunnskap.

Og siden det er så fleksibel, har kraften og muligheten til å forme den selv og slik du ønsker.

Forskning viser helt tydelig at selvtillit, entusiasme og håp forbedrer hjernens funksjoner. Når du vet dette, da vet du sannsynligvis også hva du må gjøre.

Hjernen har en høy grad av plastisitet. Plastisitet betyr ganske enkelt formbarhet. Noe som igjen betyr at den endres når du får flere erfaringer.

Hver gang du opplever eller lærer noe nytt, endres hjernen din.

Hver gang du snakker pent om deg selv, roser deg selv, viser takknemlighet og glede, endres hjernen din.

Hver gang du føler kjærlighet og omsorg, eventyr og suksess, endres hjernen din.

Med litt innsats, kunnskap og handling kan du forme din egen hjerne og forandre humøret og livet ditt.

Coaching er grunnleggende

Coaching er grunnleggende for endring, fordi du jobber dypt med tankene dine og alt du tror og sier til deg selv. Du oppnår ikke noe som helst, dersom du ikke går aktivt inn og jobber med det som skjer inni deg. Og en god coach, pirker borti alle disse tankene dine slik at du blir i stand til å arrestere tankemønstrene som ikke er konstruktive for deg og faktisk kan ødelegge for de endringene du gjerne vil skape. 

 

Coaching pakken skal skape et fundament slik at du ser hele sammenhengen når du coacher deg selv eller en annen. Din evne og ditt talent for å se mer enn det som sies, er ditt ansvar og kanskje det som etter hvert vil skille en dyktig coach fra en som ikke er det. 

Coachingpakke, e-bøker+design