9ia9swxi4vd593w6hpud57ql5mdrrr186044836088771

Lær hvordan du kan coache deg selv og andre til større livssuksess!

Har du noen gang ønsket deg verktøyene og metodene som virkelig gir resultater for å nå mål og skape faktiske endringer?

Vår kraftfulle og innholdsrike coachingpakke er skapt med deg i tankene, designet for å maksimere din evne til å hjelpe deg selv og andre. 

Er du klar til å skape det livet du ønsker deg? 

Coaching for personlig utvikling

Løft deg selv til nye høyder!

8 E-Bøker på norsk: Til sammen 735 sider.  (Alle e-bøkene kan også bestilles på engelsk.)

700 JPG med sitat som er gruppert etter tema. (Link til Canva og/eller Google drive). 

Du kan bruke alt av innhold i din egen praksis, på sosiale medier og på hjemmesiden din. Last de gjerne opp i Canva og legg til din egen logo på bildene. 

 

Hva du får:

Verktøyene som virkelig fungerer.

En metodikk som gir resultater.

Muligheten til å nå nye mål.

Personlig utvikling i ditt eget tempo.

Et svært innholdsrikt fundament hvis du jobber som coach.

 

Alt dette, kun for 599 kr! 

Du finner også en gratis nedlasting på siden her hvis du scroller ned! 

E-Bok 1: Begjærets Paradigme!

Du lærer hvordan du kan kartlegge dine egne eller veisøkers styrende behov, slik at du virkelig kan bidra til å etablere kraftfulle motivasjonsdrivere. I tillegg lærer du hva som ligger bak valg og beslutninger, hvordan dine indre ønsker og verdier spiller en avgjørende rolle i ditt liv og hva som driver deg eller veisøker til å handle. Vi gjennomgår behov som; umiddelbar tilfredsstillelse, kontroll, anerkjennelse, sikkerhet, selvrealisering, tilhørighet, kjærlighet, å bli verdsatt og hvordan du kan bli en dyktig coach. Til sammen 54 sider. 

Manifestering

E-Bok 2: Manifestering!

Manifesteringsteknikken du lærer er den samme teknikken som Tony Robbins og Oprah Winfrey benytter og mange andre verdens kjente motivasjons guruer. Boken avslører hemmeligheten bak manifestering og hvordan du kan låse opp din egen manifesteringskraft. Vi gjennomgår de vanligste blokkeringene for manifestere velstand og du får en rekke helt konkrete øvelser underveis som vil hjelpe deg til å lykkes. Og teknikkene kan du enkelt overføre til andre viktige behov i livet som for eksempel kjærlighet. Til sammen 114 sider. 

Lær deg coachingmetodikken!

E-Bok 3: Lær deg Coaching!

Du lærer alle fasene i en coachingprosessen. Strukturen, hvilke spørsmål du kan stille i hver fase og hvordan du får din veisøker til å se utfordringene i et nytt lys. I boken gjennomgår vi strukturen for fasene, målsetting, nåsituasjon, muligheter og veien videre. Det er GROW modellen som presenteres, og som sies å være den mest grunnleggende coaching-modellene som finner der ute. Du får også en mal som du kan bruke slik at du fremstår profesjonell og ryddig og klarer å gjennomføre en prosess med kraft som skaper endring og utvikling. 83 sider.

NLP teknikker

E-Bok 4: NLP Teknikker!

For at du skal begeistre din veisøker og virkelig oppnå gjennombrudd, er NLP teknikkene både interessante, morsomme og engasjerende, både for deg som coach og for veisøker. Når du benytter deg av dem, øker du kvaliteten på samtalene betraktelig.  Teknikkene du lærer her er Forankring, Modellering, Speiling, Rapport, Swish, Mental repitisjon, Reframing, Mønstergjenkjenning, Visuell, auditiv og Kinestetisk System, Kalibrering, Øyebevelgsessignaler, Inkantajon, Meta-Modellen og Intern og ekstern referanse. E-Boken er på 124 sider.

Meditasjon

E-Bok 5: Meditasjon!

Viljen og motivasjonen kan enkelt svinge hos de fleste av oss. I tillegg blir vi enkelt påvirket av andres mål og ønsker for hva vi skal gjøre med våre liv. Når du mediterer, får du mer kraft til dine egne mål og blir dyktigere til å visualisere det du ønsker deg. Perfekt for avstressing slik at du faktisk kan høre dine egne tanker og kjenne på din egen intuisjon. Du får en sterkere vilje og en mye større gjennomføringskraft for å lykkes med dine egne mål. E-boken er på 47 sider.

coachingverktøy

E-Bok 6: Coachingverktøy!

Et spennende innhold med ulike øvelser som drømmelisten, formål og livsglede, livshjulet godt forklart, selvfølelse testen, personlighetsprofil, sjekkliste for selvfølelse, mm. Innholdet vil gi deg “det lille ekstra” når du skal velge hva som er best for din veisøker. I tillegg blir det skikkelig moro for deg å gjennomgå alt sammen selv. Du lærer utrolig mye om deg selv og kan få deg en overraskelse underveis. Livshjulet forklares grundig og du får en spennende modell der du skal fylle avstanden fra nåsituasjon og ønsket tilstand. Til sammen 155 sider. 

Design ditt liv!

E-Bok 7: Design ditt liv!

I E-boken design ditt liv, dykker vi dypere og gjennomgår temaer som selvsabotasje og platå, omprogrammering av hjernen og ulike teknikker du kan benytte for at hjernen skal samarbeide bedre med deg og ta deg fortere mot målene dine. Du lærer hvordan du kan lage deg nye “auto – piloter” og tankekart som hjernen kan følge. Et kapitel tar også for seg overtenking og hvordan overtenking kan stagnere deg i din egen utvikling videre. Boken er interessant og berikende og vil gi deg mye. Til sammen 127 sider.

Coachingverktøy

E-Bok 8: Coachingspørsmål til fasene i GROW modellen!

Spørsmålene du får er delt inn i de fire ulike fasene i coachingmetodikken. For nye coacher er de helt nødvendige, og for veiledere som har holdt på en stund, kan spørsmålene utvide deres repertoar. I tillegg får du en variant av spørsmålene som kan stilles i en medarbeidersamtale. Forsøk gjerne å svare på spørsmålene selv og skriv ned svarene dine! Til sammen 36 sider.

Ekstra Bonus: 700 bilder med sitat til SoMe

Det er en sann glede å dele samlingen med hele 700 bilder, prydet med tankevekkende sitater. Ord som kommer fra velkjente mennesker som Oprah Winfrey, Tony Robbins,  Obama, Bill Gates, Elon Musk, Buddah og mange flere. Hva som gjør samlingen spesiell, er at jeg selv har tatt en del av bildene, slik at du kan dele noe unikt som ikke finnes overalt ellers. Bildene og sitatene er skapt med kjærlighet, tid og stor innsats og er tilgjengelige i  JPG-formatet med dimensjoner på 2000×2000 piksler. La bildene inspirere og berike deg og dine veisøkere. 

NB! NEDLASTINGSSIDE

Du får tilgang til en egen nedlastingsside der alle produktene ligger. Siden vil jevnlig bli oppdatert med tilleggsnotat, videoer og små overraskelser!

 

Lurer du på hvorfor jeg har laget siden? Alle e-bøkene blir sendt  i den første e-posten du mottar, sammen med link og passord til nedlastingssiden. Utfordringen er bildene med sitat. Filene er store og selv om de ligger i Google Drive, strever mange  med å laste alt ned.  Nå ligger absolutt alt på et sted. Dette gir mindre stress og god tid til å bli kjent med bøkene og designene. 

GRATIS e-bok: Coaching for personlig utvikling, karriere og lederskap!

I e-boken utforskes kraften og betydningen av coaching i dagens arbeidsverden. Gjennom en grundig analyse av coachingens rolle, lærer leserne hvordan de kan bruke coaching som et verktøy for personlig vekst, karriereutvikling og lederskap. Fra å identifisere styrker og svakheter til å sette mål og inspirere andre, gir denne boken praktiske råd og innsikt for å hjelpe andre med å trives og lykkes i sitt profesjonelle liv. Enten du er en erfaren leder eller en aspirerende profesjonell, gir denne e-boken verdifull veiledning for å oppnå dine mål og maksimere ditt potensiale.

Her er kurset: Lær deg Facebook Annonsering!

Jeg tar med en lenke til kurset i Facebook Annonsering her også, siden så mange spør etter det! Kurset består av tydelige Guider og er laget til deg som vil lære deg Facebook Annonsering en gang for alle. Steg for steg! 

Du lærer også mye om overskrifter og tekster, som kan hjelpe deg utrolig mye når du lager dine annonser eller landingssider. 

Hvordan kan du gå frem for å bli en sertifisert coach?

Hva kunnskapen kan bety!

Coachingpakken, som inkluderer 8 e-bøker og 700 design for sosiale medier, er en investering i personlig vekst og utvikling som kan bety mye for deg. Her er noe av hva du kan forvente å oppnå:

 

 1. Meditasjon og Manifestering: Du vil lære verdifulle teknikker for å oppnå indre ro, mental klarhet og evnen til å manifestere ønskede mål og drømmer. (156 sider)

 2. Hjernereprogrammering: Ved å forstå prinsippene bak hjernens funksjon og lære teknikker for omprogrammering, kan de bryte gamle vaner og skape positive endringer i livet sitt. (127 sider)

 3. Grunnleggende Coaching: Du gis god innsikt i coachingens grunnleggende prinsipper, inkludert hvordan man kan hjelpe seg selv og andre til å sette og nå mål, forbedre kommunikasjon og løse problemer. Flere hundre coachingspørsmål er inkludert som er delt inn i de fire fasene. (119 sider)

 4. NLP Teknikker: Med NLP-teknikker kan du lære å forbedre din egen tankeprosess, kommunikasjonsevne og mellommenneskelige ferdigheter. (124 sider9

 1. Begjærets Paradigme: Dette vil hjelpe deg med å forstå hvordan ønsker og ambisjoner påvirker livet til deg og dine veisøkere og hvordan du kan bruke denne innsikten til å oppnå suksess og tilfredshet. (54 sider)

 2. Coachingverktøy: Du vil få tilgang til en rekke verktøy og spørsmål som vil hjelpe deg med å lede deg selv og andre mot mål og endringer.(155 sider)

 3. SoMe-design: Med 700 design til sosiale medier kan du enkelt dele inspirerende sitater og meldinger for å motivere og engasjere ditt  publikum.

 

Samlet sett gir coachingpakken deg kunnskap, ferdigheter og ressurser som kan transformere ditt liv, hjelpe deg med å overvinne utfordringer, og styrke din evne til å hjelpe andre. Det er en verdifull investering i personlig og profesjonell vekst.

Hvem jeg er!

Mitt formål er å dele kunnskap slik at andre mennesker kan lykkes med sine liv og karrierer. Jeg elsker å jobbe med karriereveiledning og som kursinstruktør og de gangene jeg kan kombinere dette med design og skriving er jeg fullstendig fortapt i min egen magiske verden.

 

Som formell bakgrunn har jeg en master i planlegging og kulturforståelse og en rekke videreutdanninger i karriereveiledning, som motivator, i ledelse og omstilling, NLP, Gestalt, digital markedsføring og mye mer.

 

Min arbeidserfaring er fra både privat og offentlig sektor, som leder, karriereveileder og rekrutterer. Jeg har også publisert en bok om motivasjon og jobbsøking på Hegnar forlag, skrevet en rekke E-bøker og laget flere kurs om motivasjon, karriere og selvutvikling. 

 

Det som kjennetegner meg er en lidenskap for kunnskap, evnen til å se det positive i det meste og manifesteringskraften som har fulgt meg helt siden jeg var liten!

Fremdeles usikker?

Kanskje du tror at det vil dukke opp mange flere ting som koster penger og at du blir fanget i en “salgsloop”. Det vil ikke skje. Hvis jeg sender e-poster til de som er på listen, sørger jeg nesten alltid for at de får noe gratis også. Alt fra et design, en e-bok eller noe annet som kan utvikle deg i din praksis som coach eller deg personlig. 

 

Etter hvert lanseres også kurset i Motivasjon og Livssuksess på nytt, noe alle på e-postlisten blir informert om. 

Når du opplever stillstand i livet ditt!

Coaching

Å oppleve at man står stille i livet kan være frustrerende og utfordrende. Platå er et begrep som brukes i ulike sammenhenger for å beskrive en tilstand der fremgangen eller utviklingen synes å ha stoppet opp eller sakket kraftig ned. Dette kan forekomme i flere aspekter av livet, inkludert karriere, personlig vekst, forhold og mer.

 

Når man er på et platå, kan det være flere årsaker til denne opplevelsen:

 

 1. Komfortsone: En vanlig grunn til å havne på et platå er at man har kommet seg inn i en komfortsone der man gjør de samme tingene om og om igjen uten å utfordre seg selv eller søke nye opplevelser.

 2. Mangel på motivasjon: Tap av motivasjon kan føre til at man mister interessen for å forbedre seg eller jobbe mot nye mål.

 3. Manglende målsetning: Uten klare mål å arbeide mot kan det være vanskelig å oppleve fremgang eller endring.

 4. Frykt for endring: Noen ganger kan frykten for det ukjente eller endringer i livet hindre folk i å bevege seg videre.

 

For å bryte ut av et platå og komme videre i livet, kan det være nyttig å gjøre følgende:

 

 1. Reflektere: Ta deg tid til å reflektere over hvorfor du føler at du står stille. Identifiser eventuelle hindringer eller utfordringer som må takles.

 2. Sett mål: Definer klare og realistiske mål for deg selv. Dette kan gi deg noe å arbeide mot og motivasjonen du trenger for å komme videre.

 3. Trinnvise endringer: Prøv å implementere små, gradvise endringer i livet ditt. Dette kan bidra til å bygge opp momentum og forbedre din følelse av fremgang.

 4. Søk støtte: Snakk med venner, familie eller en profesjonell coach for å få støtte og råd om hvordan du kan komme deg ut av platået.

 5. Utforsk nye ting: Vær åpen for nye opplevelser, hobbyer og interesser. Dette kan hjelpe deg med å utfordre deg selv og oppdage nye aspekter av livet ditt.

 

Husk at det er normalt å oppleve perioder med stagnasjon i livet, og det er aldri for sent å ta skritt for å endre retning og oppnå personlig vekst. Livet er en reise med ulike faser, og det er mulig å bevege seg videre fra et platå med riktig innsats og fokus.

 

Utfordringen med å stå fast i livet, var en av motivasjonene mine for å sette sammen denne coachingpakken. Jeg ønsket å dele verktøyene som profesjonelle coacher bruker når de skal hjelpe sine veisøkere tilbake til læring, opplevelser, fremgang og suksess. 

Jobber du som leder?

Har du ansvaret for at andre mennesker skal trives å ha det bra? Som leder vil også cochingpakken passe  perfekt. Du får en struktur på medarbeidersamtalen, som gjør den tydelig og profesjonell og gis en anledning å finne frem til dine medarbeiders styrker og interesser på en god måte. Ikke minst lærer du mye om motivasjon og får verktøy du kan bruke for å skape engasjerte og interesserte medarbeidere som er glade i jobben sin. 

Selvcoaching

Selvcoaching er en trend i tiden. Mange er blitt bevisste på at de selv er ansvarlige for eget liv og egen utvikling, og at de trenger en del teknikker for å hjelpe seg selv – både på jobb og privat. 


Selvcoaching handler om å lede seg selv gjennom en prosess for å nå sine profesjonelle eller personlige mål. I stedet for å ha en coach som kan gi støtte og veiledning, må du klare deg på egen hånd. I vår overveldende verden er evnen til å endre seg selv utrolig viktig og alt tyder på at det blir enda viktigere fremover. 


Mange ønsker å gjøre endringer, men klarer ikke å gjennomføre dem. I coachingpakken gis du de nødvendige verktøyene, ikke minst spørsmålene, slik at du kan bli rasende god til å endre dine relasjoner, din karriere og ditt liv i ønsket retning. 

Du må ta det på alvor og jobbe deg gjennom bit for bit – og resultatet lar ikke vente på seg. Det er kraftfulle greier du presenteres for her og coachingpakken er innholdsrik nok til at du kan oppnå faktiske endringer! 


Og bli gjerne med i Facebook – Gruppen; Motivasjon og Livssuksess! 


Jeg håper jeg ser deg på innsiden. 


Med de aller beste ønsker og i dyp takknemlighet, 

Anneli Brannfjell//Ayla Nordic

lÆR DEG COACHING (2)

En "flying" start!

Coachingpakken gir deg en “flying” start til å endre både ditt eget og andres liv! Lurer du på hvorfor har jeg laget coachingpakken? Mitt formål er å hjelpe andre å oppleve større motivasjon og mer livssuksess. Mer suksess og større livskvalitet er tilgjengelig for alle og er ikke engang vanskelig å få til når du vet hvordan du skal gjøre det. 

En coachingpakke som inneholder så mye som denne, vil gjøre nettopp det. Jeg anbefaler alle å bruke en profesjonell coach i tillegg, for de ser gjerne en del som du ikke selv gjør når du skal jobbe med deg selv. I tillegg trenger vi litt støtte i vår prosess.