9ia9swxi4vd593w6hpud57ql5mdrrr186044836088771

For å oppnå karrieresuksess i den digitale tidsalderen er det avgjørende å mestre kunsten å sikre drømmejobben. 

Fra utforming av en profesjonell CV og en engasjerende søknad til å imponere under jobbintervjuet, krever det inngående kunnskap om jobbsøkingens finesser, evnen til å skape en god kjemi og kunsten å presentere deg med tillit og troverdighet.

Velkommen til jobbsøkersukess!

Med syv omfattende e-bøker dekker vi alt du trenger for å navigere gjennom jobbsøkingsprosessen med tillit og kompetanse, inkludert strategier for å utnytte digitale verktøy og plattformer til din fordel.

Den Ultimate Læringspakken for Jobbsøkersuksess!

Jobbsøkersuksess

Læringspakken inneholder:

Velkommen til “Jobbsøkersuksess” – din nøkkel til å mestre jobbsøknadsprosessen og lande drømmejobben!

 • Vår læringspakke er skreddersydd for å ruste deg med de essensielle ferdighetene og kunnskapene som trengs for å lykkes i dagens konkurranseutsatte arbeidsmarked.
 • Enten du jobber som karriereveielder og vil hjelpe andre, er en erfaren profesjonell eller senior jobbsøker, vil e-boken gi deg det du trenger for å ta neste steg i karrieren.

 

Ta kontroll over din karriere og begynn å realisere dine profesjonelle mål i dag!

Lær kunsten å skape en CV som imponerer!

Vil du at din Cv skal skille seg ut blant konkurrentene? Da er denne e-boken akkurat det du trenger! Vi utfordrer tradisjonelle oppfatninger om CV-er og  utforsker kreative tilnærminger for å fremheve din kompetanse og erfaring.

 • Utforsk nøkkelkonsepter, beste praksis og tips for å presentere din erfaring, ferdigheter og prestasjoner på en klar, overbevisende og profesjonell måte.
 • Lær hvordan du tilpasser din CV til ulike jobbmuligheter,  hva som er mest relevant å inkludere, og hva som fanger oppmerksomheten til potensielle arbeidsgivere.

 

Du lærer om den klassiske CV-en, en ferdighetsfokusert tilnærming, en prosjektbasert struktur og en som vektlegger personlig merkevarebygging. Dette gir deg muligheten til å velge en mal som passer best for din individuelle situasjon og karrieremål.

Lær hvordan du skriver en jobbsøknad som overbeviser!

Ønsker du å mestre kunsten å skrive en overbevisende jobbsøknad? I e-boken veileder vi deg gjennom alle aspekter, fra grundig forberedelse og omfattende research til strukturering, selve skriveprosessen og betydningen av å fremheve din X faktor og personlige egenskaper.

 • Du lærer hvordan arbeidsgivere evaluerer søknader, hvordan du skriver åpne søknader, samt hvordan du tilpasser dem til stillingstekst og bedrift.
 • Du får innsikt i hvordan du kan formulere en jobbsøknad som ikke bare følger en standard mal, men også uttrykker din unike personlighet, erfaring og kompetanse på en overbevisende måte.

 

Med våre verktøy og kunnskaper vil du være i stand til å skape en imponerende jobbsøknad som tiltrekker oppmerksomheten til arbeidsgivere og øker sjansene dine for å sikre drømmejobben.

Bli inspirert: Veien til en givende karriere som senior starter her!

Som senior på arbeidsmarkedet, har du en unik mulighet til å skape et meningsfylt arbeidsliv.

 • Ved å investere i din personlige merkevare, selge inn dine talenter, evner og arbeidserfaring, kan du skape en spennende og lovende karriere for deg selv og andre.
 • Målet med e-boken er å gi verdifull veiledning, støtte og ressurser til deg som er 50 + og som søker jobb, ønsker å endre karrierevei eller utforske nye muligheter i arbeidslivet.

 

Gjennom en grundig utforskning av emner som seniorkompetanse, aldersdiskriminering, strategier for å håndtere utfordringer og identifisering av karrieremuligheter, søker denne e-boken å gi praktisk innsikt og nyttige verktøy for å hjelpe seniorer med å navigere i dagens arbeidsmarked.

Kommunikasjon og Kroppsspråk i Jobbintervjuer

I vår e-bok dykker vi dypt inn i betydningen av effektiv kommunikasjon og kroppsspråk under jobbintervjuer. Din forståelse av disse elementene kan være avgjørende for din suksess.

 • Lær hvordan du tolker og reagerer på signalene du mottar, og hvordan du former ditt eget kroppsspråk for å formidle tillit, selvtillit, motivasjon og engasjement.

 

Vi vet at jobbintervjuer kan være intense og nervepirrende opplevelser. Men ved å være bevisst på ditt eget kroppsspråk, kan du ta kontroll over hvordan du presenterer deg selv og hvordan du blir oppfattet av andre. 

Når Kjemien Stemmer: Bygge Sterke Relasjoner Gjennom Personlig Kjemi

Vi dykker dypt inn i den avgjørende rollen personlig kjemi spiller i å etablere og opprettholde sterke relasjoner, både personlig og profesjonelt.

 • Du lærer hvordan du kan få kjemien til å stemme når du kommer til jobbintervju.
 • Du styrker din egen evne til å skape og opprettholde god kjemi med andre, en ferdighet som kan berike ditt liv og åpne dører for nye muligheter.

 

Vi lever i en verden der menneskelige forbindelser er hjørnesteinen for suksess. I vår e-bok utforsker vi hva personlig kjemi egentlig er, hvorfor det er viktig, og hvordan vi kan mestre kunsten å bygge sterke relasjoner gjennom den.

Lær hvordan du imponerer i ditt neste jobbintervju !

Et vellykket jobbintervju krever mer enn bare å ha riktig erfaring og kompetanse. Det handler også om å kunne kommunisere effektivt, presentere deg selv på en positiv måte, og vise arbeidsgiveren hvorfor du er den rette kandidaten for stillingen. 

 • Du lærer hvordan du kan forberede deg grundig på forhånd, hvordan du kan svare på vanlige intervju spørsmål, hvordan du kan presentere deg selv på en overbevisende måte, og hvordan du kan håndtere eventuelle utfordrende situasjoner som kan oppstå under intervjuet.
 • Du lærer også hvordan arbeidsgivere vurderer kandidatenes innsats, deres vurderingskriterier og preferanser.

 

E-boken er designet for å hjelpe deg med å forberede deg til jobbintervjuet på best mulig måte, slik at du kan gå inn med selvtillit og ro.

Revitaliser din jobbsøkestrategi: Utforsk våre nyeste digitale tips og triks!

Vil du finne din drømmejobb i den digitale tidsalderen? Nå krever det mer enn bare å sende inn en CV og jobbsøknad. 

 • Lær hvordan du skiller deg ut ved å bygge et sterkt personlig merke på plattformer som LinkedIn, X og Facebook.
 • Bli kjent med digitale trender og nye effektive strategier for å skape engasjerende tilstedeværelse på sosiale medier. 
 • Du lærer også hvordan du kan lage et tillitsvekkende videomanus og bygge en imponerende digital portefølje.

 

I dagens stadig mer digitaliserte verden blir tradisjonelle metoder for jobbsøking stadig utfordret av nye digitale verktøy og plattformer. Å finne drømmejobben handler om å utnytte kraften til sosiale medier og profesjonelle nettverk for å markedsføre deg selv på en måte som skiller deg ut i mengden.

Personlig merkevarebygging

BONUS: Personlig Merkevarebygging!

I en verden preget av økt konkurranse og digitale muligheter, blir din personlige merkevare stadig viktigere. Enten du er en entreprenør som starter din egen virksomhet, en profesjonell som søker å skille seg ut i din bransje, eller en enkeltperson som ønsker å maksimere din innflytelse og karrieremuligheter, er din personlige merkevare nøkkelen til suksess.

 

Din personlige merkevare er ikke bare ditt image eller din logo, det er den unike kombinasjonen av dine verdier, styrker, lidenskaper og handlinger som gjør deg til deg.

 

I denne e-boken vil vi utforske de essensielle trinnene og strategiene for å bygge og styrke din personlige merkevare.

Videoressurser!

Læringspakken inkluderer 11 Videressurser_Totalt 167 minutter

Videoen omhandler:

 1. Selvtillit og kroppssholdning
 2. CV-Klisjeer
 3. Hull i CV
 4. Hva kjennetegner deg?
 5. Andres oppfatning av deg!
 6. Din X faktor
 7. Seniorsuksess
 8. Myter og fordommer
 9. Overkvalifisert for stillingen. 
 10. Referanser
 11. Selvpresentasjonen

 

Målet med videoene er å geleide deg gjennom prosessen steg for steg. 

 

Du finner videoressursene på Nedlastingssiden som du får tilgang til sammen med alle e-bøkene.

Kontakt: 

Jeg er tilgjengelig på e-post: anneli@aylanordic.no. Svarer gjerne på spørsmål du måtte ha. Ikke vær redd for å ta kontakt. Jeg blir også glad for tilbakemeldinger og tips og triks til nye produkter eller temaer!

Coaching excellence

Forslag til Nye Læringspakker!

Det kommer stadig oppdateringer på Nye Produkter!

Har du først kjøpt en læringspakke er sannsynlighvetene store for at NEDLASTINGSSIDEN som du får tilgang til også vil vokse med NYE Produkter innen temaet for læringspakken!

Læringspakkene er delt inn etter tema og du velger selv hvilke tema du er spesielt interessert i!

Hver læringspakke har 7 E-bøker eller mer!

Karrierekompasset: Design din Drømmebedrift!

Karrierekompasset

Kjøp gjerne læringspakken: Karrierekompasset; Design din Drømmebedrift.  Passer perfekt sammen med Jobbsøkersuksess! 

 

Tittelen i seg selv er beskrivende for prosessen du nå skal gjennom. Ved å reflektere over dine drømmer, ønsker og preferanser, skal du bli i stand til å skape din imaginære drømmebedrift. Du lærer:

 • Hva som skaper mening for deg. 
 • De ulike karriereveiene og hvordan du kan gripe tak i din og utvikle den videre ut fra den røde tråden i jobbene du har hatt. 
 • Hvilket arbeidsmiljø som passer deg perfekt.
 • Å skrive din unike karrierfortelling.
 • Å bygge din drømmebedrift, med karriereverktøyet; Desig din drømmebedrift. 

 

Målet er at du skal stå sterker i dine jobbsøkerpårosesser, men også at du skal bli i stand til å veilede andre når de står ovenfor karrierevalg!

Motivasjonsmagi!

Motivasjonsmagi

7 lærings e-bøker om Motivasjon som er fylt med teknikker og øvelser:

Lærer deg teorien bak, slik at du skal forstå kjernen i din egen og andres motivasjon. 

Gir deg det du trenger for å lykkes som leder med å skape et arbeidsfellesskap med topp motiverte og effektive medarbeidere.

Styrker rollen din som motivator ved å fylle opp verktøy kisten din når du skal ut for å jobbe i en bedrift. 

 

Dette er den mest oppfattende motivasjonspakken på markedet akkurat nå og målet er at du ikke bare skal lære alt om motivasjon, men faktisk kunne bruke teknikkene og øvelsene på team og andre mennesker. 

Bio hacking og omprogrammering av hjernen!

Omprogrammering av hjernen

“Bio hacking og omprogrammering av hjernen” handler om å ta aktiv kontroll over liv og karriere ved å bruke kjente omprogrammerings- teknikker. 

 • Du vil bli i stand til å endre tankemønstre og vaner og vil oppleve at det blir enklere å overvinne hindringer, unngå selvsabotasje, overtenking og negativt selvsnakk.
 • Inkludert i pakken vil du også lære om biohacking, noe som er en unik tilnærming til å optimalisere helse, velvære, ytelse og suksess. 

 

Pakken består av 7 e-bøker der temaene drøftes grundig og oversiktlig! + E-Bok om Meditasjon som Ekstra BONUS

Bli en Mester i Facebook Annonsering!

Bli en mester i Facebook annonsering

10 leksjoner (E-Bøker) + Oppgaver + Guider

Personlig support på mail. 

+

BONUS

En guide for å lage en effektiv landingsside. (Ved bestilling i 2023)

 • Inspirasjon til unike salgsannonser, tydelige maler, eksempler og oppgaver for en helhetlig markedsføringsstrategi på Facebook.
 • Konfigurasjon av kampanje, annonsesett og annonse(Oppsett)  
 • Kunnskaper om medieformater og tekster som engasjerer målgruppen. 
 • Mulighet til å lære i ditt eget tempo.

Et  solid fundament som gir trygghet og lønnsomhet i din markedsføring.

Lær å gjennomføre en coachingsamtale!

Lær å gjennomføre en coachingseanse

I denne læringspakken vil vi utforske hvorfor coaching er en uvurderlig ferdighet for alle som ønsker å oppnå personlig vekst, fremgang i karrieren og lederkompetanse.

 • Du lærer hvordan du kan gjennomføre en profesjonell Coachingseanse med en veisøker.
 • Du får over 100 spørsmål til de ulike fasene i en coachingprosess.
 • Du får en rekke maler som kan hjelpe deg til å lykkes med din coachingpraksis
 • Og du får en grei innføring i hva som skal til for at du kan satse på en karrierevei som coach! 

 

Dette er et fantastisk verktøy for at du skal komme godt i gang med din coachingpraksis eller veiledning av andre mennesker. Også uunnværlig hvis du jobber som leder i dag. 

Manifestering og loven om tiltrekning!

Manfifestering

Bli kjent med hemmelighetene bak manifestering og loven om tiltrekning i vår spennende læringspakke! Oppdag ditt potensial for transformasjon og suksess ved å ta det første skrittet mot en ny og inspirerende reise mot personlig vekst og overflod! Realiser dine drømmer i dag!

 

I læringspakken skal du finne kraften og potensialet som ligger i bevisst skapelse av din virkelighet.

 • Pakken består av syv e-bøker som dekker ulike aspekter av manifestering og loven om tiltrekning, samt en bonusbok om den evige søken etter lykke.

 

“Manifestering og Loven om tiltrekning” tilbyr en omfattende og praktisk tilnærming til å forstå og anvende lovene som styrer vår virkelighet. Du får alle verktøyene du trenger for å skape det livet du ønsker de og fortjener.

Er Coaching Excellence noe for deg?

Coaching Excellence