9ia9swxi4vd593w6hpud57ql5mdrrr186044836088771

Selv om du kan lese om coaching og metodene og teknikkene som brukes, er det en helt annen opplevelse å faktisk gjennomføre det i praksis med en veisøker.

Læringspakken tar deg gjennom dette trinn for trinn, slik at du kan føle deg trygg under dine samtaler.

Opplev kraften i å veilede andre mot suksess ved hjelp av en velutprøvd fremgangsmåte. 

Hvordan du kan gjennomføre en profesjonell coachingseanse!

Lær å gjennomføre en profesjonell Coachingsamtale

Læringspakken inneholder:

I denne læringspakken vil vi utforske hvorfor coaching er en uvurderlig ferdighet for alle som ønsker å oppnå personlig vekst, fremgang i karrieren og lederkompetanse.

 • Du lærer hvordan du kan gjennomføre en profesjonell Coachingseanse med en veisøker. Både Grow modellen og motiverende intervju (MI)
 • Du får over 100 spørsmål til de ulike fasene i en coachingprosess.
 • Du får en rekke maler som kan hjelpe deg til å lykkes med din coachingpraksis
 • Og du får en grei innføring i hva som skal til for at du kan satse på en karrierevei som coach! 

 

Dette er et fantastisk verktøy for at du skal komme godt i gang med din coachingpraksis eller veiledning av andre mennesker. Også uunnværlig hvis du jobber som leder i dag. 

Læringspakke_Coaching

Coachingprosessen steg for steg!

GROW-modellen gir et rammeverk for en coachingsamtale og er den mest kjente coachingmodellen i verden i dag. Den har gjentatte ganger bevist sin effektivitet og ført til mange store gjennombrudd.

 

 • Nå skal du lære om GROW-modellen og dens fordeler og bli superflink til å veilede deg selv og andre mennesker i å sette mål og finne gode løsninger for å nå dem.

 

Du vil lære alle de 4 stadiene en coachingseanse består av og du vil få en rekke spørsmål som vil gi store fordeler, både for kunden, veisøkeren eller coachen som blir deg.

Lær å gjennomføre en profesjonell Coachingsamtale

Hvordan bruke GROW modellen!

Når du er ny som veileder og coach er det ikke alltid like enkelt å vite hvordan du skal stille riktige spørsmål eller hvilke øvelser du kan benytte og som passer best til veisøkeren du skal jobbe med. 

I denne e-boken vil du få:

 • Spørsmål til de ulike fasene. 
 • En praktisk eksempel fra en coachingseanse med Katrine der vi følger prinsippene du har lært. 
 • Om hvordan du bygger en god atmosfære og tillit.

 

Du vil bli tryggere på coachingseansen når du har disse elementene på plass!

Motiverende Intervju(MI)

Motiverende Intervju

Vi utforsket den kraftfulle tilnærmingen til Motiverende Intervju (MI) og hvordan den kan integreres i GROW-metodikken for å skape en mer effektiv og støttende tilnærming til motivasjon og målsetting. Du lærer;

 • De grunnleggende prinsippene bak Motiverende Intervju, som endringssnakk, bruk av åpne spørsmål, reflekterende lytting, utforskende ånd, respekt for autonomi etc.  

 

Gjennom praktiske eksempler fra dialoger og samtaler  illustrerer hvordan prinsippene  anvendes i praksis,  hvordan man unngår argumentasjon, fremmer håp og tro, og håndterer ambivalens.

Som ekstra ressurs, får du to maler: Medarbeidersamtale og konflikthåndtering. 

Den Profesjonelle Samtale

Den profesjonelle Samtale Etisk Kommunikasjon og Empowerment!

Den profesjonelle samtalen med fokus på etiske retningslinjer, emosjonell intelligens og inkluderende kommunikasjon. Du lærer:

 • Grunnleggende etiske prinsipper.
 • Betydningen av etikk i coaching og ledelse. 
 • Prinsipper som kjennetegner den profesjonelle samtale, som personlig integritet, emosjonell intelligens og empati. 

 

Du vil få overaskende øvelser og teknikker underveis. Til slutt diskuteres hvordan vi kan skape en inkluderende samtalepraksis. 

Coaching for Personlig Utvikling, Karriere og Lederskap!

Evnene til å tilpasse seg og kontinuerlig vokse er en nøkkel til suksess i det moderne arbeidsliv. Du lærer:

 • De viktigste endringene i arbeidslivet i dag.
 • Behovet for karriereutvikling gjennom coaching.
 • Ledelse og coaching.
 • Og hva som kjennetegner en god coach!

 

Ønsker du å mestre en karriere selv eller coache andre som møter ulike utfordringer, kan denne e-boken gi deg viktige innspill. Ikke minst forståelse for de ulike situasjonene som oppstår i eget og andres liv.

Lær å gjennomføre en profesjonell Coachingsamtale

Maler og verktøy du kan benytte i din Coachingpraksis eller samtaler!

Vi er glade for å tilby en rekke maler, veiledninger og anbefalt lesning for å støtte deg i din coaching-reise og profesjonelle utvikling.

 • Mal for coachingsamtalen, coachingkontraktsmal, sesjonsnotatmal,  målsettingsmål, refleksjonsmal og evalueringsskjema.
 • Kartlegging av kundens lidenskaper og ønsker, verdikartleggingsøvelser, styringsvurderingsverktøy og selvutforskningsøvelse, 

 

Du vil også lære litt om åpne spørsmål, å skape tillit, behovet for nettverk, en mentorordning, kunsten og lytte og anbefalt lesning videre! 

Nordisk Coaching

Nordisk Coaching; Fra vikingenes arv til moderne selvutvikling!

Vi utforsker den unike tilnærmingen til coaching som har sitt opphav i de nordiske landene. Inspirert av arven fra vikingenes styrke, handlekraft og selvstendighet. Gjennom en blanding av historie, kultur og psykologi, avdekker vi hvordan nordisk coaching integrerer tradisjonelle verdier med moderne coachingprinsipper for å fremme personlig vekst, trivsel og suksess.

 • Leserne blir tatt med på en reise gjennom nordiske verdier som tillit, inkludering og autentisitet, og lærer hvordan disse verdiene kan bidra til å skape meningsfulle endringer i deres eget liv og karriere.

 

Enten du er en coach, en leder eller enkeltperson som søker personlig utvikling, vil denne boken inspirere deg til å utforske den rike arven av nordisk coaching og ta din egen reise mot selvoppdagelse og realisering av ditt potensial.”

Lær å gjennomføre en profesjonell Coachingsamtale

Hvordan bli en sertifisert Coach i Norge!

Hvorfor det er smart å lære deg coaching begrunnes og forklares, men det viktigste er hvordan du kan gå frem for å bli en sertifisert coach i Norge i dag. 

 

Dette er et enkelt notat som er blitt etterspurt i mine kurs. 

Anneli Brannfjell//Learning.aylanordic.no

Anneli Brannfjell

Kontakt: 

Jeg er tilgjengelig på e-post: anneli@aylanordic.no. Svarer gjerne på spørsmål du måtte ha. Ikke vær redd for å ta kontakt. Jeg blir også glad for tilbakemeldinger og tips og triks til nye produkter eller temaer!

Forslag til Nye Læringspakker!

Det kommer stadig oppdateringer på Nye Produkter!

Har du først kjøpt en læringspakke er sannsynlighvetene store for at NEDLASTINGSSIDEN som du får tilgang til også vil vokse med NYE Produkter innen temaet for læringspakken!

Læringspakkene er delt inn etter tema og du velger selv hvilke tema du er spesielt interessert i!

Hver læringspakke har 7 E-bøker eller mer!

Motivasjonsmagi!

Motivasjonsmagikere!

7 lærings e-bøker om Motivasjon som er fylt med teknikker og øvelser:

Lærer deg teorien bak, slik at du skal forstå kjernen i din egen og andres motivasjon. 

Gir deg det du trenger for å lykkes som leder med å skape et arbeidsfellesskap med topp motiverte og effektive medarbeidere.

Styrker rollen din som motivator ved å fylle opp verktøy kisten din når du skal ut for å jobbe i en bedrift. 

 

Dette er den mest oppfattende motivasjonspakken på markedet akkurat nå og målet er at du ikke bare skal lære alt om motivasjon, men faktisk kunne bruke teknikkene og øvelsene på team og andre mennesker. 

Bio hacking og omprogrammering av hjernen!

Omprogrammering av hjernen

“Bio hacking og omprogrammering av hjernen” handler om å ta aktiv kontroll over liv og karriere ved å bruke kjente omprogrammerings- teknikker. 

 • Du vil bli i stand til å endre tankemønstre og vaner og vil oppleve at det blir enklere å overvinne hindringer, unngå selvsabotasje, overtenking og negativt selvsnakk.
 • Inkludert i pakken vil du også lære om biohacking, noe som er en unik tilnærming til å optimalisere helse, velvære, ytelse og suksess. 

 

Pakken består av 7 e-bøker der temaene drøftes grundig og oversiktlig! + E-Bok om Meditasjon som Ekstra BONUS

Bli en Mester i Facebook Annonsering!

10 leksjoner (E-Bøker) + Oppgaver + Guider

Personlig support på mail. 

+

BONUS

En guide for å lage en effektiv landingsside. (Ved bestilling i 2023)

 • Inspirasjon til unike salgsannonser, tydelige maler, eksempler og oppgaver for en helhetlig markedsføringsstrategi på Facebook.
 • Konfigurasjon av kampanje, annonsesett og annonse(Oppsett)  
 • Kunnskaper om medieformater og tekster som engasjerer målgruppen. 
 • Mulighet til å lære i ditt eget tempo.

Et  solid fundament som gir trygghet og lønnsomhet i din markedsføring.

Add Your Heading Text Here

Manfifestering

Bli kjent med hemmelighetene bak manifestering og loven om tiltrekning i vår spennende læringspakke! Oppdag ditt potensial for transformasjon og suksess ved å ta det første skrittet mot en ny og inspirerende reise mot personlig vekst og overflod! Realiser dine drømmer i dag!

 

I læringspakken skal du finne kraften og potensialet som ligger i bevisst skapelse av din virkelighet.

 • Pakken består av syv e-bøker som dekker ulike aspekter av manifestering og loven om tiltrekning, samt en bonusbok om den evige søken etter lykke.

 

“Manifestering og Loven om tiltrekning” tilbyr en omfattende og praktisk tilnærming til å forstå og anvende lovene som styrer vår virkelighet. Du får alle verktøyene du trenger for å skape det livet du ønsker de og fortjener.

Add Your Heading Text Here

Karrierekompasset

Kjøp gjerne læringspakken: Karrierekompasset; Design din Drømmebedrift.  Passer perfekt sammen med Jobbsøkersuksess! 

 

Tittelen i seg selv er beskrivende for prosessen du nå skal gjennom. Ved å reflektere over dine drømmer, ønsker og preferanser, skal du bli i stand til å skape din imaginære drømmebedrift. Du lærer:

 • Hva som skaper mening for deg. 
 • De ulike karriereveiene og hvordan du kan gripe tak i din og utvikle den videre ut fra den røde tråden i jobbene du har hatt. 
 • Hvilket arbeidsmiljø som passer deg perfekt.
 • Å skrive din unike karrierfortelling.
 • Å bygge din drømmebedrift, med karriereverktøyet; Desig din drømmebedrift. 

 

Målet er at du skal stå sterker i dine jobbsøkerpårosesser, men også at du skal bli i stand til å veilede andre når de står ovenfor karrierevalg!

Add Your Heading Text Here

Jobbsøkersuksess

For å oppnå karrieresuksess i den digitale tidsalderen er det avgjørende å mestre kunsten å sikre drømmejobben. 

Fra utforming av en profesjonell CV og en engasjerende søknad til å imponere under jobbintervjuet, krever det inngående kunnskap om jobbsøkingens finesser, evnen til å skape en god kjemi og kunsten å presentere deg med tillit og troverdighet.

 

Med syv omfattende e-bøker dekker vi alt du trenger for å navigere gjennom jobbsøkingsprosessen med tillit og kompetanse, inkludert strategier for å utnytte digitale verktøy og plattformer til din fordel.

 

Læringspakken er perfekt sammen med Karrierekompasset: Design din Drømmebedrift!