9ia9swxi4vd593w6hpud57ql5mdrrr186044836088771

Bli kjent med hemmelighetene bak manifestering og loven om tiltrekning i vår spennende læringspakke! Oppdag ditt potensial for transformasjon og suksess ved å ta det første skrittet mot en ny og inspirerende reise mot personlig vekst og overflod! Realiser dine drømmer i dag!

Hvordan få loven om tiltrekning til å fungere for deg!

Manifestering &Loven om Tiltrekning

Læringspakken inneholder:

I læringspakken skal du finne kraften og potensialet som ligger i bevisst skapelse av din virkelighet.

 • Pakken består av syv e-bøker som dekker ulike aspekter av manifestering og loven om tiltrekning, samt en bonusbok om den evige søken etter lykke.

“Manifestering og Loven om tiltrekning” tilbyr en omfattende og praktisk tilnærming til å forstå og anvende lovene som styrer vår virkelighet. Du får alle verktøyene du trenger for å skape det livet du ønsker de og fortjener.

Loven om Tiltrekning i historisk kontekst!

I dagens verden er ideen om loven om tiltrekning kjent for mange, men dens røtter går langt tilbake i tid, og den har en rik historie som spenner over ulike kulturer, filosofiske tradisjoner og nyere bevegelser.

 • I denne boken vil vi dykke ned i historien og opprinnelsen til loven om tiltrekning.
 • Utforske dens forbindelse med antikke filosofiske tradisjoner, hermetisk filosofi, New Thought-bevegelsen og mer.
 • Vi vil også se på noen av de mest innflytelsesrike bøkene og lærerne innen feltet, og hvordan deres arbeid har bidratt til å forme moderne forståelse av loven om tiltrekning.

 

La oss begynne vår reise gjennom historien og oppdage hemmelighetene bak loven om tiltrekning.

Lovene bak "Loven om Tiltrekning"!

Dersom vi forstår hvordan lovene fungerer, kan vi bevisst sette våre intensjoner og handlinger i bevegelse for å skape positive endringer, både for oss selv og for samfunnet rundt oss.

 • Gjennom forståelse og anvendelse av prinsippene, vil vi navigere gjennom livet på en mer effektiv måte.
 • Dette inkluderer å håndtere stress, forbedre våre mellommenneskelige relasjoner, og takle utfordringer på både personlig og profesjonelt nivå.

 

Ved å erkjenne og lære oss lovene, oppnår vi ikke bare en dypere forståelse av oss selv og vår plass i universet, men vi gir oss selv også verktøyene til å tiltrekke oss det vi ønsker og realisere våre drømmer.

Grunnleggende Prinsipper!

Ved å forstå de grunnleggende prinsippene bak loven om tiltrekning, kan vi lære hvordan vi kan bruke denne kraften til å manifestere ønskede resultater og skape et liv fylt med overflod, glede og oppfyllelse.

 • Gjennom boken vil vi dykke inn i ulike aspekter av loven om tiltrekning, inkludert tankens kraft, manifestasjon av virkelighet, følelser som drivkraft, positive og negative sirkler, bevisst skapelse, ansvarlighet og praksis og repetisjon

 

Vi vil utforske hvordan disse prinsippene fungerer sammen for å forme våre liv og hvordan vi kan ta kontroll over vår egen skjebne ved å aktivt bruke loven om tiltrekning til vår fordel.

Når du skal manifestere livet du drømmer om!

Nå skal vi reise inn i kraften og mysteriet bak lovene om tiltrekning og deres praktiske anvendelse i hverdagen.

I en verden der vi stadig søker etter forståelse og kontroll over våre liv, har konseptet med lovene om tiltrekning vokst seg stadig mer relevant og fascinerende.

 • Men hva betyr det egentlig å manifestere? Hvordan manifesterer disse lovene seg i våre liv? Og hvordan kan vi aktivt bruke denne kunnskapen til å skape ønskelige resultater og opplevelser?

 

Dette er en spennende reise, som vil forandre måten du ser på verden rundt deg, samtidig som du får noen av verktøyene du trenger for å manifestere ditt drømmeliv.

Fra Teori til Praksis!

Med løfter om å tiltrekke seg ønskede resultater, forbedre livskvaliteten og oppnå indre harmoni, har “Loven om Tiltrekning” fanget fantasien til utallige mennesker verden over.

 • I denne boken vil vi tilby praktiske øvelser og teknikker som kan hjelpe deg med å forstå og anvende “loven om tiltrekning” på en meningsfull og effektiv måte.

 

Teknikkene og øvelsene er avgjørende for å lykkes med loven om tiltrekning. De hjelper deg med å programmere tanker, følelser og handlinger i samsvar med dine ønsker og mål slik at du kan tiltrekke deg ønsket resultater.

Manifestering!

Manifestering handler om å sette intensjoner og bevisst skape ens virkelighet gjennom tanke, følelse og handling. Det går ut på å forstå at du er medskaperen av din egen skjebne, og at dine beslutninger og holdninger har en direkte innvirkning på det livet du lever.

 • Gjennom bokens sider vil du utforske den hemmeligheten som ligger bak manifestering – den transformative kraften som kommer av å forstå dine egne ønsker og intensjoner.
 • Du vil lære hvordan du kan identifisere og overvinne blokkeringer som hindrer deg i å oppnå velstand og kjærlighet, og hvordan du kan fylle ditt liv med mer av disse velsignelsene.

 

La denne boken være din guide til å omfavne din kreative kraft og å realisere ditt fulle potensiale.

10 hemmeligheter til kraftfull Manifestering!

I  e-boken avslører vi 10 nøkkelprinsipper for å manifestere suksess og overflod i livet.

 • Vi begynner med å gjøre energiske sjekk-inn for å frigjøre eventuell tett energi som kan hindre oss i å nå våre mål. 
 • Deretter lærer vi å håndtere utløsere ved å bryte gamle mønstre og skape nye, mer støttende vaner.
 • Vi søker selv-kjærlighet og pleie for å styrke vår indre kraft og tillit til å manifestere våre drømmer.
 • Deretter setter vi en klar intensjon for det vi ønsker å oppnå, og omfavner intensjonell energi for å være i harmoni med våre ønsker.
 • Til slutt praktiserer vi tålmodighet og tillit, og stoler på at universet vil samarbeide med oss for å manifestere våre ønsker.

 

Gjennom å integrere disse 10 hemmelighetene i vårt liv, oppdager vi vår egen kraft til å skape det livet vi ønsker og fortjener å leve.

BONUS! Den evige Søken etter Lykke!

“Lykke” er et begrep som har fascinert mennesker gjennom århundrene, er en av de mest universelle og grunnleggende menneskelige ønsker.

 • Fra antikke filosofer til moderne forskere har mennesker søkt etter svar på spørsmålet: hva er lykke, og hvordan kan vi oppnå det?
 • Det er en dyp lengsel etter tilfredshet, forankret i vår natur som sosiale og reflekterende skapninger.

 

Gjennom å utforske lykke kommer vi nærmere vår egen essens, og oppdager det uendelige potensialet for vekst og oppfyllelse som ligger innenfor oss.

Videoressurser!

Videoressurser

Læringspakken inneholder 8 videoressurser, til sammen 108 minutter

 1. Loven om tiltrekning – 7 lover
 2. De universelle prinsippene
 3. Takknemlighet
 4. Bra Boka
 5. Visjonstavle
 6. Visualisering
 7. Velstand, rikdom og overflod
 8. Mer velstand
Manifestering & Loven om tiltrekning

Kontakt: 

Jeg er tilgjengelig på e-post: anneli@aylanordic.no. Svarer gjerne på spørsmål du måtte ha. Ikke vær redd for å ta kontakt. Jeg blir også glad for tilbakemeldinger og tips og triks til nye produkter eller temaer!

Forslag til Nye Læringspakker!

Det kommer stadig oppdateringer på Nye Produkter!

Har du først kjøpt en læringspakke er sannsynlighvetene store for at NEDLASTINGSSIDEN som du får tilgang til også vil vokse med NYE Produkter innen temaet for læringspakken!

Læringspakkene er delt inn etter tema og du velger selv hvilke tema du er spesielt interessert i!

Hver læringspakke har 7 E-bøker eller mer!

Motivasjonsmagi!

Motivasjonsmagi

7 lærings e-bøker om Motivasjon som er fylt med teknikker og øvelser:

Lærer deg teorien bak, slik at du skal forstå kjernen i din egen og andres motivasjon. 

Gir deg det du trenger for å lykkes som leder med å skape et arbeidsfellesskap med topp motiverte og effektive medarbeidere.

Styrker rollen din som motivator ved å fylle opp verktøy kisten din når du skal ut for å jobbe i en bedrift. 

 

Dette er den mest oppfattende motivasjonspakken på markedet akkurat nå og målet er at du ikke bare skal lære alt om motivasjon, men faktisk kunne bruke teknikkene og øvelsene på team og andre mennesker. 

Bio hacking og omprogrammering av hjernen!

Omprogrammering av hjernen

“Bio hacking og omprogrammering av hjernen” handler om å ta aktiv kontroll over liv og karriere ved å bruke kjente omprogrammerings- teknikker. 

 • Du vil bli i stand til å endre tankemønstre og vaner og vil oppleve at det blir enklere å overvinne hindringer, unngå selvsabotasje, overtenking og negativt selvsnakk.
 • Inkludert i pakken vil du også lære om biohacking, noe som er en unik tilnærming til å optimalisere helse, velvære, ytelse og suksess. 

 

Pakken består av 7 e-bøker der temaene drøftes grundig og oversiktlig! + E-Bok om Meditasjon som Ekstra BONUS

Bli en Mester i Facebook Annonsering!

Bli en mester i Facebook annonsering

10 leksjoner (E-Bøker) + Oppgaver + Guider

Personlig support på mail. 

+

BONUS

En guide for å lage en effektiv landingsside. (Ved bestilling i 2023)

 • Inspirasjon til unike salgsannonser, tydelige maler, eksempler og oppgaver for en helhetlig markedsføringsstrategi på Facebook.
 • Konfigurasjon av kampanje, annonsesett og annonse(Oppsett)  
 • Kunnskaper om medieformater og tekster som engasjerer målgruppen. 
 • Mulighet til å lære i ditt eget tempo.

Et  solid fundament som gir trygghet og lønnsomhet i din markedsføring.

Lær å gjennomføre en coachingsamtale!

Lær å gjennomføre en coachingseanse

I denne læringspakken vil vi utforske hvorfor coaching er en uvurderlig ferdighet for alle som ønsker å oppnå personlig vekst, fremgang i karrieren og lederkompetanse.

 • Du lærer hvordan du kan gjennomføre en profesjonell Coachingseanse med en veisøker.
 • Du får over 100 spørsmål til de ulike fasene i en coachingprosess.
 • Du får en rekke maler som kan hjelpe deg til å lykkes med din coachingpraksis
 • Og du får en grei innføring i hva som skal til for at du kan satse på en karrierevei som coach! 

 

Dette er et fantastisk verktøy for at du skal komme godt i gang med din coachingpraksis eller veiledning av andre mennesker. Også uunnværlig hvis du jobber som leder i dag. 

Karrierekompasset: Design din Drømmebedrift!

Karrierekompasset

Tittelen i seg selv er beskrivende for prosessen du nå skal gjennom. Ved å reflektere over dine drømmer, ønsker og preferanser, skal du bli i stand til å skape din imaginære drømmebedrift. Du lærer:

 • Hva som skaper mening for deg. 
 • De ulike karriereveiene og hvordan du kan gripe tak i din og utvikle den videre ut fra den røde tråden i jobbene du har hatt. 
 • Hvilket arbeidsmiljø som passer deg perfekt.
 • Å skrive din unike karrierfortelling.
 • Å bygge din drømmebedrift, med karriereverktøyet; Desig din drømmebedrift. 

Målet er at du skal stå sterker i dine jobbsøkerpårosesser, men også at du skal bli i stand til å veilede andre når de står ovenfor karrierevalg!

 

Passer perfekt sammen med læringspakken: Jobbsøkersuksess!

Jobbsøkersuksess

Jobbsøkersuksess

For å oppnå karrieresuksess i den digitale tidsalderen er det avgjørende å mestre kunsten å sikre drømmejobben. 

 

 • Fra utforming av en profesjonell CV og en engasjerende søknad til å imponere under jobbintervjuet, krever det inngående kunnskap om jobbsøkingens finesser, evnen til å skape en god kjemi og kunsten å presentere deg med tillit og troverdighet.

 

 • Med syv omfattende e-bøker dekker vi alt du trenger for å navigere gjennom jobbsøkingsprosessen med tillit og kompetanse, inkludert strategier for å utnytte digitale verktøy og plattformer til din fordel.

 

Læringspakken er perfekt sammen med Karrierekompasset: Design din Drømmebedrift!