9ia9swxi4vd593w6hpud57ql5mdrrr186044836088771

Historien bak Ayla Nordic

Kurs og foredrag!

I mange år har jeg holdt kurs og foredrag om alt fra ledelse til jobbsøking, karriereutvikling og motivasjon. Det har lenge vært et ønske å skape et fellesskap med andre kursinstruktører, for å få en god bredde i kursene som presenteres. Min drøm er at en vakker dag vil derefå lese om mange spennende kursinstruktører, når dere klikke på denne siden: Om oss. 

Oppstarten!

Allerede i 2013 drømte jeg om å få til et nettkurs og gjerne “gjøre noe digitalt”. Jeg hadde nettopp publisert en bok på Hegnar Forlag om Motivasjon og jobbsøking og så for meg at metodikken og kunnskapen ble til “noe mer”.  

 

Det første digitale kurset kom ut i 2015, med 1000 påmeldte, men den fast jobben var svært krevende og det ble ikke nok tid til å følge opp kursprosjektet på en god måte. Først i 2019 grep jeg tak i alt sammen igjen og utviklet et kurskonsept som ble helt annerledes enn først tenkt. 

 

 

Du kan lese mer om dette her: Veien blir til mens du går!

Visjon

En digital kursplattform der dyktige kursinstruktører kan hjelpe og inspirere hverandre og andre mennesker til å få større  livssuksess og en bedre hverdag. 

Å hjelpe andre mennesker til å oppnå større livssuksess.

Hvem kan ha utbytte av kursplattformen!

Veisøkere!

Alle som føler at de stagnerer i livet og karrieren, som ønsker noe mer. Veisøkere som vil skape endring eller fremgang eller ganske enkelt trenger mer energi i hverdagen. Kursene skal passe til deg som står utenfor arbeidsmarkedet og til deg som ønsker et jobbskifte.


Tilfriskning

Det kan bli vanskelig å komme tilbake i arbeidslivet etter sykdom, utbrenthet og langtidsledighet. Kursene skal gi motivasjon og livsglede og gi veisøkerne nye verktøy som bidrar til en bedre hverdag.

Karriereveiledere, NAV veiledere og livscoacher.

Å veilede en annen krever god innsikt i arbeidsmarkedet og i ulike verktøy og metoder. Kursene som tilbys skal være både velkjente og nye og satt sammen på en svært kraftfull måte. Du lærer masse om deg selv og hvordan du kan hjelpe dine egne veisøkere.

Kursinstruktører

Er du interessert i temaene; Karriere og livsutvikling eller en variant innen dette store fagområdet? Jeg ser gjerne på kurset ditt og vurderer om det passer inn på kursplattformen. Det er gratis for deg å dele kursene dine her og du vil nå flere som trenger deg og dine kunnskaper.

Vårt team!

Learning.aylanordic.no

Siden kursplattformen er helt ny, setter jeg pris på å få kontakt med andre kursinstruktører som jobber med karriere – eller livsutvikling. Har du et nettkurs som kan hjelpe en annen å få en bedre hverdag? 

Legg til din overskrift her

Anneli Brannfjell

Kursinstruktør, forfatter og foredragsholder.

Blir dette deg?

Kursinstruktør

Blir dette deg?

Kursinstruktrør

Blir dette deg?

Kursinstruktør