Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://learning.aylanordic.no

Ayla Nordic er forpliktet til å håndtere personopplysninger på en trygg og tillitsvekkende måte når du besøker og bruker våre nettsider. Denne personvernerklæringen gir deg informasjon du har krav på når vi samler inn opplysninger fra våre nettsider, samt generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Hensikten er å informere deg om dine rettigheter, våre retningslinjer og prosedyrer for behandling av personopplysninger vi mottar fra deg gjennom din bruk av våre nettsider. Personvernerklæringen er underlagt norsk lov og kan bli oppdatert fra tid til annen, blant annet som følge av endringer i gjeldende personvernlovgivning eller endringer i tjenestene på nettsidene. Vi vil varsle deg hvis dette krever nytt samtykke fra deg. Vennligst les denne erklæringen nøye for å få en klar forståelse av hvordan vi samler inn, bruker, beskytter eller på annen måte behandler dine personopplysninger.

Samtykke

For å kunne benytte deg av tjenestene på våre nettsider, er det nødvendig at du gir oss visse etterspurte personopplysninger. Ved å bruke våre tjenester bekrefter du at du har lest, forstått og samtykker til innholdet i denne personvernerklæringen og til vår behandling av dine personopplysninger.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å kontakte oss. Vær oppmerksom på at dette kan føre til begrensninger i vår evne til å levere tjenester til deg. Hvis barn under 16 år har gitt oss personopplysninger, vil vi slette opplysningene så snart vi blir oppmerksomme på dette. Foresatte kan kontakte oss for dette formålet.

Behandlingsansvarlig

Ayla Nordic, ved styrets leder Anneli Brannfjell, er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i forbindelse med vår virksomhet i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Behandlingsansvarlig har det overordnede ansvaret for behandlingen av dine personopplysninger.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en fysisk person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer og e-postadresse. Behandling refererer til enhver bruk av personopplysninger, inkludert innsamling, registrering, lagring og utlevering.

Hvilke personvernopplysninger behandler vi?

Ved å bruke våre tjenester på nettsidene våre, kan vi behandle dine personopplysninger, inkludert, men ikke begrenset til:

 • Adresse
 • Betalingshistorikk, inkludert transaksjonsdetaljer
 • Brukernavn
 • E-postadresse
 • Firmanavn
 • Informasjon om din bruk av nettsidene våre
 • Enhetstyper
 • Informasjon om kontaktperson
 • IP-adresser
 • Kommentarer og aktivitetslogg fra våre kursportaler
 • Mailsporing
 • Navn
 • Nettleserinnstillinger
 • Operativsystem
 • Passord (kryptert)
 • Telefonnummer
 • Trafikkdata

  Slik innhentes informasjon

  Vi behandler personopplysninger du oppgir via skjemaer på våre nettsider, for eksempel:

  • Kontaktskjema eller påmelding til vårt nyhetsbrev
  • Påmelding til gratiskurs eller webinar
  • Nedlasting av e-bøker, guider osv.
  • Kjøp av kurs, tjenester eller produkter
  • Kommentarfelt

  Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende.

  Media

  Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet de er tatt.

  Informasjonskapsler

  Når du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel for å gjøre det lettere for deg neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

  Ved besøk på vår innloggingsside oppretter vi en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og fjernes så snart du lukker nettleseren din.

  Når du logger deg inn, opprettes informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og visningsvalgene dine. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Ved å krysse av for “Husk meg”, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut, fjernes disse informasjonskapslene.

  Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, lagres det en ytterligere informasjonskapsel i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder bare ID-en til artikkelen du redigerte og utløper etter én dag.

  Innebygd innhold fra andre nettsteder

  Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold, for eksempel videoer, bilder eller artikler, fra andre nettsteder. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på samme måte som om du hadde besøkt det originale nettstedet. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler og bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter for å overvåke din aktivitet. Dette inkluderer også sporing av handlingene dine via innebygd innhold hvis du er logget inn på nettstedet.

  Hvem vi deler dine opplysninger med

  Ved forespørsel om passordtilbakestilling, vil din IP-adresse bli inkludert i e-posten for tilbakestilling av passord.

  Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

  Kommentarer og informasjon knyttet til kommentarer lagres på ubestemt tid. Dette gjør vi for å kunne gjenkjenne og automatisk godkjenne oppfølgingskommentarer, og unngå at de legges i en manuell godkjenningskø av en redaktør. For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne funksjonen er tilgjengelig), lagres også personopplysninger de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere har muligheten til å se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst, bortsett fra brukernavnet. Administratorer på nettstedet har også tilgang til å se og redigere denne informasjonen.

  Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

  Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, har du rett til å be om en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette inkluderer all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette gjelder ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

  Hvor dine opplysninger sendes

  Kommentarer fra besøkende kan bli kontrollert gjennom en automatisk tjeneste for gjenkjennelse av søppelkommentarer.

  Formålet med informasjonen som innhentes

  Vi behandler personopplysninger på en måte som sikrer at dine opplysninger behandles konfidensielt og trygt. Opplysningene som samles inn, er nødvendige for at du skal kunne benytte deg av våre tjenester og nettsider. Vi behandler disse opplysningene for å gi deg tilgang til våre produkter og tjenester, sende relevant informasjon, håndtere kundeservice, tilby gratis tips, e-bøker, guider, og gi deg informasjon om relevante produkter og tjenester. Vi vil ikke bruke dine personopplysninger til andre formål enn de angitte, med mindre du uttrykkelig samtykker til det.

  Slik lagres informasjonen

  Informasjon som samles inn via skjema på våre nettsider lagres i vårt CRM-system i ConvertKit og WordPress. Disse systemene brukes til å lagre kundedata og automatisere markedsføringen. Opplysningene beholdes inntil du ber om at de slettes eller hvis de har vært inaktive i 2 år, med mindre annet følger av loven. Du kan be om sletting av informasjonen ved å kontakte oss.

  Slik kan du slette informasjonen

  Informasjonen slettes på forespørsel ved å kontakte vårt kundesenter på telefon 95123675 eller via e-post til anneli@aylanordic.no.

  Utlevering av informasjonen til tredjepart

  Personopplysninger deles ikke med eksterne tredjeparter med mindre du ønsker å benytte betalingstjenester fra våre underleverandører som Vips, Stripe eller PayPal. Disse underleverandørene kan behandle personopplysninger på våre vegne. Hvis vi deler personopplysninger med organisasjoner som utfører tjenester for oss, krever vi at de kun bruker opplysningene til formålene vi har angitt. Vi sikrer også at de overholder gjeldende personvernlover. Hvis loven krever det, eller ved mistanke om lovbrudd i forbindelse med våre tjenester, kan personopplysninger vi har lagret om deg, utleveres til offentlige myndigheter.

  Tredjepartslinker

  Vi kan av og til tilby eller inkludere tredjepartsprodukter eller tjenester på våre nettsider. Vi kan også ha lenker til andre nettsteder som ikke er under vår kontroll. Disse lenkene er kun for informasjon. Tredjepartsnettsteder har egne uavhengige personvernregler, og vi oppfordrer deg til å lese disse når du besøker slike nettsteder. Vi er ikke ansvarlige for innholdet eller aktivitetene på disse nettstedene.

  Sikkerhet

  Beskyttelse av dine personopplysninger er viktig for oss. Vi tar rimelige fysiske og tekniske tiltak for å forhindre tap, misbruk eller uautorisert tilgang til dine opplysninger. Vi har sikre nettverk og begrenset tilgang til personopplysningene, som kun er tilgjengelige for autoriserte personer. Betalingstransaksjoner håndteres av tredjepartsleverandører via sikre tilkoblinger, og vi krypterer all sensitiv informasjon med SSL-teknologi.

  Overføring av personopplysninger til utlandet

  Dine personopplysninger kan overføres til land innenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet og andre land som EU-kommisjonen har godkjent som har tilstrekkelig beskyttelse av personopplysninger. Ditt samtykke til denne personvernerklæringen innebærer samtykke til slik overføring.

  Dine rettigheter

  Du som bruker av våre nettsider har, med de begrensninger som følger av den til enhver tid gjeldende personvernlovgivning, rett til innsyn i personopplysningene dine og du har rett til å vite hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger vi lagrer om deg. Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke og alle data om deg vil bli slettet med unntak av det som er påkrevd i henhold til f.eks. regnskapsloven dersom du er betalende kunde.

  Kontaktinformasjon

  Telefon: 95123675 E-post: anneli@aylanordic.no Postadresse: Tiurveien 12, 4879 Grimstad

  Du har også rett til å klage til Datatilsynet hvis du mener at vi ikke behandler personopplysningene dine i samsvar med gjeldende lover. Besøk www.datatilsynet.no for kontaktinformasjon.