9ia9swxi4vd593w6hpud57ql5mdrrr186044836088771
Super Salg av kvalitetsklær fra Tiurveien 12, Grimstad. (1200 × 599px) (1200 × 799px)

Gjenbruk for den bevisste kvinne av gode og klassiske klær!

Neida, dette er ingen butikk. Jeg vil bare presisere det med en gang. Jeg selger min egen enorme garderobe for å få penger til turen til Sri Lanka og Australia i vinter. Jeg har aldri eid en klesbutikk i mitt liv, men jeg elsker klær. Som karrieredame,  som har tjent litt penger gjennom årene, er det blitt mye klær og et eller annet sted underveis tok garderoben overhånd.Jeg er også en av de damene som har erfart og fremdeles erfarer at vekta fyker opp og ned, noe som aldri har stanset meg fra å kjøpe klær. Derfor er det mye ulike størrelser her. 

 

Og livet er forandret. Jeg holder fremdeles litt kurs og foredrag, men mesteparten av arbeidsdagen brukes til å skrive bøker, lage kurs og design. Jeg løper ikke på stillettos fra møte til møte eller deltar i særlig grad på konferanser og jobbsamlinger. Og når livet forandrer seg, forandres klærne og stilen også. Sånn er det. 

Joda, du er ikke lettlurt, men klarer nok å lese gjennom linjene her for ingen tar vare på så mye klær som det jeg har gjort. Som jeg bruker som unnskyldning, jeg samler ikke på andre ting, bare klær. Og nå vil jeg ikke lengre samle på klær. 

 

Hvis du skroller ned her på siden kan du se bilder av den enorme garderoben. 

 

Så ta en titt på klespakkene jeg legger ut her. Vil forsøke å selge til snille priser og målet mitt er definitivt å bli kvitt så mye som mulig. 

Kjøper du noe, må du selv vippse meg hva pakken koster + porto og jeg sender av gårde pakkene fortløpende. 

Elegant, delikat og sart sett!

Kjolen og jakken passer perfekt hvis du er invitert i brulupp eller skal på en finere lunsj med venninner. Utsøkt kvalitet og en elegant look. Stoffet kjennes deilig ut på kroppen. Str. 42. selges for 300 kr. 

Rosa kvinnekraft!

Her har jeg på meg en kjole og jakke i utsøkt kvalitet og som sitter som et skudd. Jeg bruker størrelse 42 pga. puppene som krever litt vidde. Kjolen sitter veldig behagelig på min kropp og og er deilig å ha på. Jakken har litt vidde i ermene og fungerer fint til damer som har litt kraftige overarmer.
Jeg vet ikke helt hvorfor jeg vil selge den, men har egentlig aldri brukt kjolen.
Syns den er kjempe stilig og måtte gå noen runder med meg selv før jeg bestemte meg for å legge den ut for salg. Kan se for meg at kjolen vil passe til en bryllupsfest eller et fint selskap. Skoene er i størrelse 39 og har 12 centimeters hæler. Stilettos.
Jeg brakk foten en gang etter alt for mange bobler og legene kalte det for stilettos brudd. Etter det har jeg brukt litt lavere og tryggere sko.
Siden jeg betalte en formue for antrekket, må jeg ha litt for dette. Har grublet på pris, og tenkt at jeg kan selge både skoene, kjolen og jakken for 800 kr. Hva syns du? Er veldig usikker på pris, men siden klærne og skoene ikke er brukt, kan jeg kanskje få litt mer for det?
Nydelig kvalitet også.

Ruter til business!

Direktørkjolen med sin helt spesielle historie. Kjolen er nøytral i utgangspunktet, og så er den ikke det likvel. Rutene vekker opmerksomhet uten å gjøre kjolen prangende. Str. 42- selges for 300 kr. 

Klassisk business suit!

Et elegant businessantrekk som ser elegant ut med den hvite jakken til. Kjolen er en str. 42, men det er mulig den er litt stor i størrelse. Gerry Weber er merket. Deilig og myk å ha på. Selges for 300 kr. 

Grå, nøytralt og velkledd!

Du er alltid velkledd i en klassisk kjole! Klassisk drakt som blir litt røffere med jakken til. Str. 42 og selges sammen for 400 kr. Behagelig å ha på og passer godt hvis du har en jobb der du ikke skal skille deg for mye ut. Kan stasjes opp med perledkjeder eller et stort  Fachionsmykker. 

Den lille sorte til knærne?

Her er en elegant sort kjole med flott skjæring. Jeg måtte gå noen runder med meg selv for å legge den blant salgsklærne. Den passer perfekt til deg som bruker 40-42 og er 170 +
 
Jeg føler at den sitter for tett på meg og den er en anelse stram rundt ermene.
Fast fint stoff og gullspennen foran, gir kjolen særpreg. Kjolen er helt min stil og gir en følelse av eleganse og selvtillit. Jeg elsker det klassiske snittet og at den rekker ned til knærne uten å bli for «gammelmodig».
Tror ikke jeg har hjerte til å la kjolen gå for under 500 kr.

Til fest og datenight!

Kjolen vekker oppmerksomhet når du har den på. Mange blikk og nikk. Helt greit å gi den en sjanse? Str. 42. Fast stoff som gjør at kjolen sitter som et skudd dersom du bruker str. 42. 

Konservativ, klassisk og blå!

Her har jeg en blå kjole som er helt lik som den røde. Blå, konservativ og enkelt og kan dresses opp og ned med tilbehør. 

Blomsterdrøm! London Fashion!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sort klassisk og myk!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kort og tettsittende blå vidunder!

Det var en tid for alt❤️ Jeg elsket kjolen for noen år siden, men er jeg ikke blitt litt for gammel for så tettsittende og korte kjoler? Jeg tror det. Vet ikke helt hvilken størrelse den er, men siden glidelåsen er lett å få opp, vil jeg tro at det er en 42.
Selges for 200 kr.
Kanskje kjolen er noe for deg hvis du har litt pupper og fine og lange ben? Syns den sitter fint i livet, men tenker at den er enda finere hvis du har en smalere livvidde enn meg. Kjolen ser helt ny ut og fin i fargen, men jeg har nok trippet rundt i den noen ganger.
Sannsynligvis blir kjolen litt lengre hvis du ikke fyller ut såpass mye som meg også.

London fashion med jakke!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

En behagelig blomsterdrøm!

Kjolen ble kanskje ikke så fin på bildet. Jeg ser bomsete ut, men egentlig er kjolen veldig fin. Tror jeg står helt feil her eller kanskje jeg må finne en annen modell. Vi får se. Legger ut her nå, så kan jeg bytte etter hvert. 

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klassisk sett! 5 plagg. 400 kr.

Himmel, sjø, vann og inspirasjon. Blått står for sannhet, moderasjon og psykisk styrke. Trofasthet og stabilitet. De “blå” menneskene er omtenksomme, gode konfliktløsere og inkluderende. Burgunder er en kombinasjon av rødt og brunt og står for integrert makt og sinn og kvinners verdi. Litt som dyre viner og rubiner. Mer over til brunt enn rødt, øker følelsen av respekt og trygghet. Fargen hjelper deg til å takle sykdommer i nervesystemet, depresjon og heve humøret. Øker personlig selvtillit og mot.
 
Her er en klespakke med to like bluser, en i blå og en i burgunder. Blazer i samme rødfarge som blusen. Toppen i samme blåfarge som den blå blusen. Litt glitter tråder i toppen. Skjørtet er i glatt stoff, rekker til knærne og har høyt liv. Klassisk og elegant antrekk.
 
Se størrelsene på bildet. Pris: 400 kr. for alt. Siden jeg har reparert litt på den blå blusen, legger jeg den ved som ekstra i pakken. Her for du altså fem plagg for fire hundre. Husk at dette er gjenbruk men klærne er veldig pent brukt. Snorene på blusene kan du fjerne.

Gledesfylt sett! 7 plagg. 400 kr.

Turkis står for vennskap, kommunikasjon og sjarm. Fargen gir oss en trygghetsfølelse og styrker immunforsvaret. Øker selvtillit og gir styrke. 


Her har jeg satt sammen syv plagg i turkis, en pologenser, myk bluse, hvit bluse, en nydelig topp uten ermer, en cardigan, en sommerkjole og et skinnskjørt. Alt for 400 kr. Skjørtet har litt vidde nederst og er i myk semsket kvalitet. Klærne passer godt sammen i fargetone. Husk at dette er gjenbruk og først til mølla prinsippet gjelder. Porto kommer i tillegg og vi bruker vipps.

Klassisk business sett! 400 kr.

Himmel og sjø, vann og inspirasjon. Fargen blå skaper stabilitet og harmoni og bedre kommunikasjonsferdighetene. Øker også evnen til å ta inn ny kunnskap. De “blå” menneskene er omtenksomme, gode konflikt løsere og inkluderende og passer på at alle blir hørt. Mørkblå øker intensiteten og følelsen av makt og autoritet. Kler du deg i fargen, gir du uttrykk for å være selvsikker, viktig og konservativ. 

 

 

  • Her har jeg satt sammen en klassisk pakke, med to bluser, en topp og et skjørt. Du ser størrelsene på bildet. Myke kvaliteter og i god stand. Plagget som er brukt mest er den hvite blusen, mens skjørtet og de andre to tingene knapt er brukt. 400 kr. for fire plagg.

 

Først til mølla. Vipps. Porto i tillegg. Husk at dette er gjenbruk og ikke nye klær.

Sett til jul? 600 kr.

Her har jeg satt sammen et festantrekk.

  • Topp: Litt glitter i toppen som er uten ermer og under den sorte juksepels jakken. Fikk ikke frem glitteret på bildet.  Deilig å ha på og ikke trang i halsen.
  • Juksepelsjakke: deilig og eksklusiv og passer til ermeløse topper og kjoler.
  • Skjørtet er behagelig, sitter godt og når ned til knærne hvis du er 170.
  • Kjolen ser litt bred ut på bildet, men er veldig tettsittende, når til midt på låret og er i herlig kvalitet. God kvalitet og godt stoff. Jeg bruker str. 42, men får ikke opp glidelåsen i ryggen så vil tro den tilsvarer en 40 i størrelse.
Klærne er behagelige å ha på og passer godt sammen. Godt stoff. 600 kr. for settet.
 
Husk at dette er gjenbruk og ikke helt nye klær. Akkurat disse klærne er knapt brukt. Ingen feil eller flekker. Først til mølla. Sendes ut i morgen. Porto kommer i tillegg,

Garderoben!

Det er ikke mye jeg har samlet på opp gjennom årene. Egentlig bare klær…. Og nå har klærne tatt litt overhånd. En ting er at jeg har gått mye opp og ned i vekt, en annen ting er at livet mitt er helt forandret. Tidlgere brukte jeg mye klassiske kjoler og drakter siden jeg jobbet som leder, holdt mye foredrag og likte å se på meg selv som en dyktig  “karrieredame”. Nå gjør jeg helt andre ting og trives best i myke og behagelige klær.  Ikke blir det så mange fester og uteliv heller. 

 

Jeg har sjelden kjøpt de billigste klærne i butikkene og har alltid vært opptatt av å kjøpe kvalitet innen min prisklasse. Størrelsene er fra 36 til 44, og kanskje mest i størrelsene 40-44. Småkjolene i de mindre størrelsene har for det meste tilhørt min datter. 

Klassisk-Romantisk stil og Litt Diva!

Største delen av garderoben er i klassisk – romantisk stil, men innimellom dukker det opp klær som avslører noen “diva tendenser. Jeg har også alltid vært glad i farger, og selv om du sikkert vil finne 20 i kategorien “den lille sorte”, er det også mye fargeglade klær. 

 

Sommerkjoler er blandet inn her, uten at det er et spesielt fokus på dem denne gangen. 

 

Det er også store mengder med bluser og skjørt. Buksene har jeg ikke tatt frem engang, men kanskje jeg gjør det på lørdag. Jeans i alle fasonger og størrelser. Mye i størrelse 36-38. (Sikkert 100 par. Jeg har ikke orket å telle). 

Prøvekolleksjonen!

Året før Koronaen slo føttene av så mange, bestemte jeg meg for å starte nettbutikk for yrkesaktive kvinner som reiste mye. Klærne skulle være klassiske, miljøvennlige (100% ull) og være i fire deler. Kjole, jakke,  skjørt og bukse. Jeg var 8 ganger i Istanbul og forhandlet med produsenter og leverandører av stoffer og knapper og glidelåser og det som var.  Utviklingen av ideen kom nesten til oppstartstreken, men så kom Covid. 

 

Jeg rakk å få prøvekolleksjonen, og så ble det stopp. Dette er klær for den aktive kvinnen som deltar på kurs, konferanser og møter og kanskje ikke for de som jobber fra hjemmekontor. Etter hvert skrinnla jeg ideen og ønsker nå å få solgt prøvekolleksjonen. Størrelser fra XS til XL(44). 

 

Du ser Linn og min datter med klærne på det øverste bildet. Også meg da. Bildet av meg er fra Istanbul, når prøvekolleksjonen var sydd. 

Velkommen!

Da håper jeg du stikker innom? Første arrangement er lørdag 30 september, men som du ser selges også klespakker på nett. Da må du først sende en e-post til: anneli@aylanordic.no eller melde meg på Messenger. (Anneli Brannfjell) eller Whatsapp: 95123675

 

Du er hjertelig velkommen og vi skal forsøke å ordne kaffe og vafler til alle som kommer. Siden jeg aldri har gjort dette før, er jeg veldig spent. 

 

Det vil bli fantastisk deilig å få solgt unna noe og jeg skal ikke ta mye for klærne. Her kan du finne mange godbiter og gjøre et kupp. Samtidig er dette en miljøvennlig måte å gjøre det på. Jeg har faktisk hatt mareritt om at jeg kastet hele garderoben, på flere tusen plagg, og så for meg at klærne ble liggende på et søppel-berg et eller annet sted i verden og forurenset naturen og havet. Det er ikke min greie!

 

Selv om jeg hater plast fibre i klær, vil det alltid være noe av det i knapper, glidelåser, fór og innblandet i de rene stoffene i klærne.