9ia9swxi4vd593w6hpud57ql5mdrrr186044836088771

For å oppnå fremgang og suksess er det avgjørende å mestre kunsten å påvirke dine omgivelser, enten det er gjennom kommunikasjon eller hvordan du presenterer deg selv og blir oppfattet av andre.

Gjennom disse e-bøkene vil du få innsikt i den virkelige veien til suksess og de nødvendige handlingene du må ta for å oppnå større gjennomslagskraft. Fra å styrke din selvfølelse, mot og selvtillit, til å mestre kunsten å overbevise andre – denne læringspakken gir deg nøklene til personlig fremgang og suksess.

Ta det første skrittet mot en mer overbevisende og suksessrik fremtid ved å utforske vår læringspakke i dag!

Den Ultimate Læringspakken for Fremgang og Påvirkning

Veien til Personlig fremgang og påvirkning

Læringspakken inneholder:

Bli med på en inspirerende reise mot personlig fremgang og suksess. Med en nøye utvalgt samling av e-bøker vil vi utruste deg med verktøyene og innsikten du trenger for å nå nye høyder, både personlig og profesjonelt.

 • Dykk ned i kraften av målsetting og lær kunsten å sette mål som inspirerer og driver deg mot dine ønskede resultater. 
 • Utforsk retorikkens hemmeligheter og oppdag hvordan du kan overbevise og påvirke andre med dine ord.
 • Styrk din selvfølelse og selvtillit mens du lærer å mestre kunsten å tale offentlig, slik at du kan kommunisere med overbevisning og autoritet i enhver situasjon.

 

Gjennom en blanding av teori, praktiske øvelser og eksempler, vil  læringspakken gi deg de nødvendige verktøyene for å oppnå personlig suksess på dine egne vilkår.

1. Fra Frykt til Frihet: Utforsk Motets Mangfoldighet!

Nå skal vi ta deg med på en spennende reise gjennom motets mangfoldighet. Fra de små øyeblikkene av indre styrke til de monumentale handlingene av tapperhet, utforsker vi sammen hvordan mot manifesterer seg i ulike former og størrelser i våre liv.

 • Du lærer hvordan du kan møte frykten og tvilen med styrke, og hvordan du kan handle med integritet og empati selv i de tøffeste situasjonene.
 • Videre vil du oppdage hvordan mot kan være en kraftig kilde til personlig vekst, frihet og oppfyllelse. Målet med vår reise er å inspirere deg til å utforske ditt eget mot, og oppdage den uutnyttede styrken og visdommen som ligger innenfor rekkevidde.

 

Vi håper at med denne kunnskapen om mot, vil du omfavne motets mangfoldighet og ta modige skritt mot et liv preget av autentisitet, styrke og frihet.

2. Viljestyrke og selvdisiplin!

I vår bok om viljestyrke og selvdisiplin dykker vi ned i de fundamentale prinsippene som ligger til grunn for å utvikle og styrke vår evne til å opprettholde fokus, takle motgang og nå våre mål, uansett hva de måtte være.

 • Prinsippene bak å utvikle og styrke viljestyrke og selvdisiplin.
 • Praktiske verktøy og strategier for å styrke disse egenskapene i ditt eget liv.
 • Å takle hindringer og tilbakeslag ved å se på motgang som en mulighet for vekst.
 • Å utvikle strategier for å møte utfordringer på veien mot dine mål.

 

Disse strategiene utgjør nøkkelen til å oppnå suksess, uansett om det er å nå profesjonelle mål, forbedre personlige relasjoner eller forfølge våre drømmer og lidenskaper. 

3. Mestring og Fremgang: Veien til Suksess!

E-boken er en grundig guide for alle som ønsker å oppnå suksess på egne premisser med viktige prinsipper for mestring, fremgang og personlig utvikling.

 • Utvikle lidenskap og utholdenhetens kraft. 
 • Bygge gode vaner som støtter dine mål og bidrar til fremgang.
 • Håndtere stress og utfordringer på en konstruktiv måte.
 • Bygge opp mental styrke og motstandskraft for å overkomme hindringer på veien.
 • Mestringsstrategier og forskjellen mellom et vekst- og fastlåst tankesett for å forme din suksess.
 • Praktisere visualisering av dine mål og omfavne din egen kraft og potensial for å skape det livet du ønsker deg.

 

Du blir godt kjent med  forskningen bak suksess og hvordan du kan favne om egen kraft og potensial til å skape det livet du ønsker deg. 

4. Kraften i Målsetting!

Formålet med boken “Kraften i Målsetting,” er å vise deg hvordan du kan utforske dine muligheter, identifisere hva som kan gripes fatt i for personlig vekst, og lære deg hvordan du kan bygge videre på det som er kjernefokus og av stor betydning for akkurat deg. Du lærer: 

 • Å sette klare meningsfulle og motiverende mål som gir retning til din atferd, tilfører energi, og gir en følelse av formål.
 • Å se sammenhengen mellom ulike mål og hvordan de påvirker hverandre.
 • Målsetting av 8 livsområder og hvordan disse til slutt utgjør ditt livshjul. (Frihet og selvkontroll, helse og omsorg, hobbyer og interesser, relasjoner, livslang læring, kreativitet og skapelse og økonomi og overflod!)

 

Målene og vanene vil påvirke og komplettere hverandre på en måte som kan bli  avgjørende for din suksess. 

5. Retorikk: Kunsten å overbevise!

I e-boken vil vi utforske kunsten å overbevise og kraften i retorikk, to disipliner som går hånd i hånd i vår søken etter suksess og innflytelse. Du vil lære:

 • Ulike aspekter av overbevisende kommunikasjon, fra grunnleggende retoriske prinsipper til avanserte strategier og teknikker.
 • Aristoteles’ tre appeller – logos, ethos og pathos – og hvordan disse kan brukes effektivt i kommunikasjon.
 • Praktisk anvendelse av retorikk i ulike kontekster, inkludert politiske taler, debatter, salgsmøter og personlige forhold.
 • Hvordan retoriske strategier kan brukes til å påvirke, overtale og engasjere publikum på en effektiv måte.
 • Etikk og kritisk tenkning. 
 • Hvordan du kan avsløre manipulative retoriske strategier og konspirasjonsteorier.

 

Gjennom “Kunsten å overbevise” gir vi deg verktøyene og innsikten du trenger for å bli en mer bevisst, effektiv og ansvarlig kommunikatorer.

6. Selvfølelse:

I hjertet av hver eneste person ligger et fundament av uendelig verdi og potensial – selvfølelsen. Dette grunnleggende elementet er ikke bare en følelse av velvære eller en overfladisk tro på egen dyktighet; det er en dyp følelse av aksept, kjærlighet og tillit til oss selv.

 • Du vil få et solid grunnlag for å forstå selvfølelsens viktighet og muligheter. 
 • Praktiske verktøy  for å bygge opp en sunn selvfølelse. Fra personlige styrker og verdier til å kultivere indre ro og aksept.
 • Kunnskap om selvfølelsen i ulike kontekster, inkludert dens påvirkning på relasjoner og suksess på arbeidsplassen.
 • Utforming av en personlig utviklingsplan skreddersydd for deres individuelle vekst.

 

Ved å tilby både teoretisk innsikt og praktiske verktøy, gir e-boken en helhetlig tilnærming til personlig vekst og velvære.

7. Selvtillit: Oppdag kraften i troen på deg selv!

Denne e-boken er dedikert til å utforske og forstå den transformative kraften i selvtillit, og hvordan troen på deg selv kan være nøkkelen til personlig vekst, suksess og velvære.

 • Vi dykke ned i dybden av selvtillit og utforske hva det egentlig betyr å ha troen på seg selv.
 • Vi vil se på de forskjellige faktorene som påvirker selvtillit, fra vår indre dialog og våre opplevelser til våre relasjoner og samfunnet rundt oss.
 • Videre vil vi utforske praktiske verktøy og teknikker for å styrke selvtilliten.

 

Gjennom inspirerende historier, innsiktsfulle øvelser og konkrete strategier, vil denne boken veilede deg på reisen mot å oppdage kraften i troen på deg selv.

Veien til Personlig fremgang og påvirkning

BONUS: Å Mestre Kunsten å tale Offentlig!

En BONUS e-bok på 111 sider sier noe om min lidenskap og interesse og som jeg håper dere vil få glede av. 

 • Du vil lære grunnleggende prinsipper og avanserte teknikker som trengs for å bli en mesterlig kommunikator, uansett om du står på scenen, presenterer i en forretningssetting eller bare ønsker å føle deg selvsikker i sosiale situasjoner.
 • Gjennom inspirerende historier, praktiske tips og interaktive øvelser har vi guidet deg gjennom prosessen med å håndtere nervøsitet, strukturere en gripende tale og engasjere ditt publikum på en meningsfull måte.

 

For i dagens verden er evnen til å kommunisere effektivt ikke bare en luksus, men en nødvendighet. Med kunnskapen du har tilegnet deg her, er du rustet til å ta fatt på ethvert utfordrende taleoppdrag og skinne som en strålende kommunikator.

Videoressurser!

Videoressurser

Læringspakken inkluderer 11 Videressurser_Totalt 160 minutter

Videoen tar for seg målsetting av 7 livsområder, en video for hvert livsområde. + 3 videoer om Viljestyrke og 1 om Selvtillit og Mestring!

 

Målet med videoene er å geleide deg gjennom prosessen steg for steg. 

 

Du finner videoressursene på Nedlastingssiden som du får tilgang til sammen med alle e-bøkene. 

Bestill en læringspakke av gangen eller velg å bli en del av Coaching Excellense!

Enten du foretrekker å starte med en læringspakke av gangen eller ønsker å bli en del av Coaching Excellence for å dra nytte av vår spesialpris på hele 66 e-bøker, spennende videoer og et støttende nettverk som hjelper hverandre til å lykkes, er valget ditt!

 

Klikk på lenkene under læringspakkene for å lese mer og bestille din første læringspakke. 

 

Eller ta det store viktige steget og meld deg inn i Coaching Excellence for å få en spesialpris på alle læringspakkene og en komplett opplevelse av personlig og profesjonell vekst.

 

Vi ser frem til å støtte deg på din vei mot suksess!

Kontakt: 

Jeg er tilgjengelig på e-post: anneli@aylanordic.no. Svarer gjerne på spørsmål du måtte ha. Ikke vær redd for å ta kontakt. Jeg blir også glad for tilbakemeldinger og tips og triks til nye produkter eller temaer!

Læringspakkene

Oversikt over læringspakkene i Coaching Excellence!

Det kommer stadig oppdateringer på Nye Produkter!

Har du først kjøpt en læringspakke er sannsynlighvetene store for at NEDLASTINGSSIDEN som du får tilgang til også vil vokse med NYE produkter innen temaet for læringspakken!

Læringspakkene er delt inn etter tema og du velger selv hvilke tema du er spesielt interessert i!

Hver læringspakke har 7 E-bøker eller mer!

Karrierekompasset: Design din Drømmebedrift!

Karrierekompasset

Karrierekompasset er beskrivende for prosessen du skal gjennom for å lykkes i din karriere. Ved å reflektere over dine drømmer, ønsker og preferanser, skal du bli i stand til å skape din imaginære drømmebedrift. Du lærer:

 • Hva som skaper mening for deg. 
 • De ulike karriereveiene og hvordan du kan gripe tak i din og utvikle den videre ut fra den røde tråden i jobbene du har hatt. 
 • Hvilket arbeidsmiljø som passer deg perfekt.
 • Å skrive din unike karrierfortelling.
 • Å bygge din drømmebedrift, med karriereverktøyet; Desig din drømmebedrift.

 

Målet er at du skal stå sterker i dine jobbsøkerprosesser, men også at du skal bli i stand til å veilede andre når de står ovenfor karrierevalg!

 

Bestill gjerne karrierekompasset sammen med  Jobbsøkersuksess! 

Motivasjonsmagi!

Motivasjonsmagi

7 lærings e-bøker om Motivasjon som er fylt med teknikker og øvelser:

 • Lærer deg teorien bak, slik at du skal forstå kjernen i din egen og andres motivasjon. 
 • Gir deg det du trenger for å lykkes som leder med å skape et arbeidsfellesskap med topp motiverte og effektive medarbeidere.
 • Styrker rollen din som motivator ved å fylle opp verktøy kisten din når du skal ut for å jobbe i en bedrift. 

 

Dette er den mest oppfattende motivasjonspakken på markedet akkurat nå og målet er at du ikke bare skal lære alt om motivasjon, men faktisk kunne bruke teknikkene og øvelsene på team og andre mennesker. 

Bio hacking og omprogrammering av hjernen!

Omprogrammering av hjernen

“Bio hacking og omprogrammering av hjernen” handler om å ta aktiv kontroll over liv og karriere ved å bruke kjente omprogrammerings- teknikker. 

 • Du vil bli i stand til å endre tankemønstre og vaner og vil oppleve at det blir enklere å overvinne hindringer, unngå selvsabotasje, overtenking og negativt selvsnakk.
 • Inkludert i pakken vil du også lære om biohacking, noe som er en unik tilnærming til å optimalisere helse, velvære, ytelse og suksess. 

 

Pakken består av 7 e-bøker der temaene drøftes grundig og oversiktlig! + E-Bok om Meditasjon som Ekstra BONUS

Bli en Mester i Facebook Annonsering!

Bli en mester i Facebook annonsering

For mange i dag er det nesten umulig å lykkes uten inngående kunnskap om markedsføring. I denne læringspakken får du 10 leksjoner (E-Bøker) + Oppgaver + Guider for å lykkes med Facebook Markedsføring!

 • Inspirasjon til unike salgsannonser, tydelige maler, eksempler og oppgaver for en helhetlig markedsføringsstrategi på Facebook.
 • Konfigurasjon av kampanje, annonsesett og annonse(Oppsett)  
 • Kunnskaper om medieformater og tekster som engasjerer målgruppen. 
 • Mulighet til å lære i ditt eget tempo.

 

Et  solid fundament som gir trygghet og lønnsomhet i din markedsføring.

Personlig support på mail. 

+

BONUS

En guide for å lage en effektiv landingsside. (Ved bestilling i 2023)

Lær å gjennomføre en coachingsamtale!

Lær å gjennomføre en coachingseanse

I læringspakken vil vi utforske hvorfor coaching er en uvurderlig ferdighet for alle som ønsker å oppnå personlig vekst, fremgang i karrieren og lederkompetanse.

 • GROW-metodikken og du lærer hvordan du kan gjennomføre en profesjonell coachingseanse med en veisøker.

 • Nordisk Coaching;  fra vikingenes arv til moderne selvutvikling.

 • Flotte maler som kan hjelpe deg med å lykkes i din coachingpraksis og gjennomføre den profesjonelle samtalen.

 • Hva som kreves for å bli en sertifisert coach i Norge i dag.

 • Hvordan coaching kan bidra til personlig utvikling, karrierevekst og lederskap.

 • Motiverende Intervju.

Som en bonus får du tilgang til over 100 spørsmål som dekker ulike faser i en coachingprosess.

 

Læringspakken er uunnværlig for deg som vil lykkes som leder eller med din  coachingpraksis. 

Manifestering og loven om tiltrekning!

Manfifestering

Bli kjent med hemmelighetene bak manifestering og loven om tiltrekning i vår spennende læringspakke! Oppdag ditt potensial for transformasjon og suksess ved å ta det første skrittet mot en ny og inspirerende reise mot personlig vekst og overflod! Realiser dine drømmer i dag!

 

I læringspakken skal du finne kraften og potensialet som ligger i bevisst skapelse av din virkelighet.

 • Pakken består av syv e-bøker som dekker ulike aspekter av manifestering og loven om tiltrekning, samt en bonusbok om den evige søken etter lykke.

 

“Manifestering og Loven om tiltrekning” tilbyr en omfattende og praktisk tilnærming til å forstå og anvende lovene som styrer vår virkelighet. Du får alle verktøyene du trenger for å skape det livet du ønsker de og fortjener.

Er Coaching Excellence noe for deg?

Coaching Exclusive